Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZGODA

FOTO U Dalmaciji odgodili utakmicu jer je sudac pao niz stepenice. Hitno su ga odvezli u bolnicu

Pomoćni nogometni sudac
Marko Prpic/PIXSELL
21.10.2023.
u 19:26

Prije početka utakmice pomoćni sudac Tomislav Kujundžić Lujan pao je niz stepenice pri izlasku iz svlačionice te je kolima hitne pomoći ubrzo odvezen u zadarsku bolnicu

Nevjerojatna vijest stiže iz četvrtog ranga hrvatskog nogometa, odnosno 3. NL Jug. Utakmica 10. kola između Primorca i Vodica, koja se trebala odigrati u Biogradu, odgođena je zbog ozljede pomoćnog suca.

Prije početka utakmice pomoćni sudac Tomislav Kujundžić Lujan pao je niz stepenice pri izlasku iz svlačionice te je kolima hitne pomoći ubrzo odvezen u zadarsku bolnicu, javlja portal Dalmatinski nogomet.

GALERIJA Umro je legendarni Sir Bobby Charlton

Pomoćni nogometni sudac
1/8

Glavni i drugi pomoćni sudac nisu bili za nastavak utakmice bez svog kolege, a adekvatnu zamjenu nisu uspjeli pronaći stoga je pronađen drugi termin odigravanja u dogovoru s povjerenikom natjecanja i predstavnicima oba kluba.

VEZANI ČLANCI:

Primorac i Vodice utakmicu će odigrati u utorak, s početkom u 15 sati.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije