Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vruća atmosfera

FOTO Ivana Knoll opet je osvojila tribine: Zbunjeni zaštitar nije znao gdje pogledati

KATAR 2022 - Osiguranje u razgovoru s Ivanom Knoll na susretu Hrvatske i Brazila
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/16
09.12.2022.
u 15:43

Pogledajte veliku fotogaleriju uoči spektakla i četvrtfinala u Kataru. Počinje utakmica Hrvatska – Brazil!

Polako se popunjavanju tribine stadiona Education City uoči dvoboja Hrvatske i Brazila koji počinje od 16 sati. Prema najavama, očekuje se oko 3500 navijača u kockicama, dok će na tribinama pretežito prevladavati Brazilci. Neki govore da je u Katar stiglo čak 40 tisuća ljubitelja Carioca. Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll opet je osvojila društvene mreže i ukrala poglede svih navijača, ali i jednog zaštitara.

Fotoreporter je uhvatio dvije fotografije na kojima joj zaštitar nešto objašnjava, ali gospodin se nije mogao snaći pred prekrasnom Ivanom i nije znao gdje da pogleda. Zgodan detalj nadasve...

09.12.2022., stadion Education City, Al Rayyan, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, cetvrtfinale, Hrvatska - Brazil. Ivana Knoll Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

 

Nadajmo se da će hrvatski navijači biti veliki vjetar u leđa našoj reprezentaciji i da ćemo na kraju slaviti veliku pobjedu i ulazak u poluzavršnicu Svjetskog prvenstva. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 17

BE
Beyonder
15:59 09.12.2022.

Daj maknite to više, cijeli svijet će misliti da sve žene u RH takve fufe

LL
Litos(l)av
16:21 09.12.2022.

Naravno da je čovjeku neugodno hvatati za plastiku.

DU
Deleted user
16:35 09.12.2022.

Takmičenje koja će bolje da unovči mješalicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije