Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

FOTO Ivanišević objavom rasplamsao emocije: Nedostajala si mi, najdraža...

Zagreb: Predstavljanje 31. Plava Laguna Croatia Opena Umag
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
24.06.2021.
u 21:13

"Zahvaljujem svima koji su prije Wimbledona još uvijek vjerovali u mene. Ovo je za Dražena Petrovića, nadam se da me gore gleda, on je bio najveći."

ATP Mallorca, teniski turnir za muškarce koji se igra na otvorenim travnjacima, dio ATP Tour 250 serije  održava se u teniskoj akademiji Santa Ponsa  u  Španjolska, od 19. do 26. lipnja 2021. godine.

Ondje nakon osvajanja Roland Garrosa protiv Rafaela Nadala nastupa i Novak Đoković, a zajedno s njim je, naravno, i njegov stučni stožer koji ovoga puta opet predvodi Goran Ivanišević.

Dok je srpski tenisač nastupao u Parizu, pratili su ga drugi treneri, budući da ih Novak i inače rotira, a Goran je za to vrijeme bio u Umagu za koji ga vežu lijepe uspomene. 

Ipak, one najljepše vežu ga za Wimbledon, najveći svjetski teniski turnir na travi. U finalu su se susreli Goran i na drugoj strani Patrick Rafter, a nakon velike drame velebni pad na koljena i suze u očima našeg slavnog tenisača koji je na taj svoj podvig čekao cijelo desetljeće.  U tom je trenutku počelo slavlje u cijeloj Hrvatskoj, Split je 'gorio' od sirena, kolona automobila, baklji, pjesme. Nakon 3 sata i jedne minute grickanja noktiju, psovanja, čupanja kose bilo je jasno: Hrvat, Goran Ivanišević, pobjednik je Wimbledona!  Goran je izdržao sve, postao prvi igrač u povijesti Grand Slam turnira koji je do kraja otišao s pozivnicom. Prije dodjele pehara iz ruku vojvode od Kenta Goran je odletio u zagrljaj onima koji su stalno bili uz njega, ocu, treneru i ostalima s njegove "klupe". 

Sada se prisjetio upravo 'svoje trave' i napisao joj je: "Nedostajala si mi, najdraža podlogo". 

Prva Goranova reakcija te 2001. bila je:

"Ne znam je li ovo samo san, nadam se da me sutra netko neće probuditi i reći: "Nije se dogodilo, nisi osvojio". Zahvaljujem organizatorima na pozivnici, zahvaljujem svima koji su prije Wimbledona još uvijek vjerovali u mene. Ovo je za Dražena Petrovića, nadam se da me gore gleda, on je bio najveći." 

Komentara 7

LU
lucio2
23:56 24.06.2021.

Panj.

GA
Gargamel
22:23 24.06.2021.

Svi ste vi isti. Svi bi htjeli lagodan život i živjet na starim lovorikama. Život treba prihvatiti takav kakav je, koji donosi uspjehe i padove samo što Vi to ne znate prihvatiti jer ste si si umislili da ste bogom dati. Ugledajte se u radničku klasu koja zbilja nešto stvara, i živi od svog rada do mirovine koju je teško stekao, a Vi je potrošite za jedan izlazak dok on sa time treba živjeti MJESEC dana. E moji novinari koliko Vam ovakve persone plaćaju za takve i slične objave. Tko im je kriv da ne znaju upravljati svojim životom. Teško im pada kad ih se prozove tj. kritizira, a proćerdaju imovinu a onda kukaju.

MA
Mary5
22:15 24.06.2021.

Uuuuuuuuu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije