Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Fiorentina ga ne želi otkupiti, u Juventusu za njega nema mjesta!

Marko Pjaca
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
15.11.2018.
u 13:06

Pjaca nikako da uhvati pravu formu. Jednostavno, nije isti igrač kakav je bio prije ozljede

Marko Pjaca nije zadovoljio čelnike Fiorentine koja ne želi otkupiti njegov ugovor od Juventusa, piše Calciomercato.com.

Marko je u Firencu stigao ljetos na posudbu vrijednu dva milijuna eura, a klubovi su dogovorili da ga "viole" mogu na kraju sezone otkupiti za 20 milijuna eura, prenosi Goal.

>> Pogledajte video: vatreni na prijamu kod predsjednice

Međutim, čini se da od toga ipak neće biti ništa...

Otkako se teško ozlijedio u ožujku 2017. godine tijekom prijateljske utakmice s Estonijom, Pjaca nikako da uhvati pravu formu. Jednostavno, nije isti igrač kakav je bio prije ozljede.

Juventus ga je nakon oporavka slao i na posudbu u Schalke, ali ni oni ga nisu odlučili zadržati. Činilo se da bi Fiorentina mogla biti spas za njegovu karijeru, ali Marko je odigrao samo 508 minuta u 11 utakmica Serie A i zabio jedan pogodak te je jednom asistirao.

Ovakav rasplet događaja ne odgovara ni Juventusu, jer ga stara dama ne želi nužno ponovno u svojoj momčadi... Nisu zadovoljni njegovim razvojem, a i teško da bi u trenutnoj paklenoj konkurenciji uopće dobio svoju priliku.

>> Pogledajte galeriju: vatreni u humanitarnoj akciji

Marko Pjaca
1/29

Dobra je vijest što još uvijek ima više od pola sezone da razuvjeri Fiorentinu i da pokaže da može biti pravi igrač za njih. Zasad mu najviše vjeruje hrvatski izbornik Zlatko Dalić koji ga redovito poziva u reprezentaciju i daje mu određenu minutažu.

Međutim, i Dalić je nekoliko puta naglasio da Marko neće moći vječno živjeti na starim zaslugama i na staroj slavi...

>> Pogledajte video: evo što su rekli izbornik Dalić i kapetan Modrić

Komentara 5

BU
Bubalamala
20:08 15.11.2018.

Bojim se da će njega preskočiti mlađi igrači iz u 21 koji sve više kucaju na vrata reprezentacije !

DA
dalibla
13:56 15.11.2018.

Dinamo je za njega vrhunac.

QU
quovadis
19:57 15.11.2018.

Istina je da nikad nije bio bolji od prosjeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije