Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener ga brani

Ferguson: De Geu kritiziraju idioti, nekad i njih moramo slušati

david de gea
NPH/Pixsell
27.01.2013.
u 15:25

- Igrač u polju može napraviti 20 pogrešaka, ali golman zauzima ključno mjesto u momčadi

Vratar Manchetser Uniteda David de Gea našao se na udaru kritika zbog pogotka kojeg je primio na gostovanju kod Tottenhama prošlog vikenda. Mladi vratar snosi dio krivice za primljeni pogodak, a u njegovu obranu stao je trener Alex Ferguson.

- Kritike na račun De Gee? Ponekad moramo slušati i neke idiote u našem sportu. Ne želim se upuštati u te rasprave jer je sve to preuveličano. Igrač u polju može napraviti 20 pogrešaka, ali golman zauzima ključno mjesto u momčadi. Bila je to nesretna epizoda za De Geu, ali on se mora s time nositi, a mi ćemo mu u tome pomoći

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije