Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ RJEŠENJA

Evo zašto se Česi nadaju da Luka Modrić neće igrati protiv njih

16.06.2021.
u 21:30

- Mislim da oni moraju pobijediti jer su izgubili prvu utakmicu. Definitivno moraju dobiti ta tri boda pa očekujem da će igrati prema naprijed.

Vratar češke nogometne reprezentacije Tomáš Vaclík osvrnuo se na vatrene i Luku Modrića pred međusobni susret u petak 18. lipnja u 18 sati.

- Luka mi je jednom dao gol, a onda mi ga je dao još jednom. Sjajan je igrač, to dokazuje u svakom meču. Čini puno za momčad i to im se sve isplati. Imat ćemo utakmicu s njim koji je klasa više. Uz to, produžio je ugovor u Real Madridu, jasno je da ćemo igrati protiv sjajnog igrača - rekao je Vaclík pa se osvrnuo i na ostatak hrvatske reprezentacije i na očekivanja od same utakmice:

- Mislim da oni moraju pobijediti jer su izgubili prvu utakmicu. Definitivno moraju dobiti ta tri boda pa očekujem da će igrati prema naprijed i da će pokušati što prije zabiti. Vidio sam snimku utakmice s Engleskom, imamo ideju – zaključio je.

 

Komentara 3

PU
puniša
22:17 16.06.2021.

Bravo. Sada sve znam...

DH
dalibor.hren
22:01 16.06.2021.

A, zbog toga neće igrati!?

AJ
Admine jebiti zelenski mater.
06:04 17.06.2021.

Bice opasno,treba se pripremiti protiv Ceha,jer akoizgubimo,idemo doma definitivno,zato napred decki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije