Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zakon o sportu

Evo što iz udruge Naš Hajduk kažu na izjavu Kolinde Grabar-Kitarović

Kolinda Grabar-Kitarović i Aleksandar Čeferin
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
20.12.2016.
u 18:34

"Pozivam sve odgovorne da kroz cjelovitu i dosljednu primjenu Zakona o sportu te depolitizaciju nogometa i otvorenost za transparentan rad"

Novi predsjednik Uefe Aleksander Čeferin boravi u Zagrebu pa se, između ostalih, sastao i s predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović. Nakon njihova susreta predsjednica je poslala snažne poruke, a posebno je odjeknula ona vezana uz Zakon o sportu.

– Pozivam sve odgovorne da kroz cjelovitu i dosljednu primjenu Zakona o sportu te depolitizaciju nogometa i otvorenost za transparentan rad usklađen s potrebama šire nogometne zajednice, dokažu kako nogomet može biti nositelj pozitivnih vrijednosti našeg društva – izjavila je Grabar-Kitarović.

Nakon toga za komentar smo pitali Ivana Rilova iz udruge Naš Hajduk koja se zalaže za primjenu spomenutog zakona.

– Pozdravljamo istup predsjednice Republike, kao i svakog tko se javno zalaže za pravdu i poštivanje zakona. Nadamo se da će politička podrška biti dovoljna i efikasna da se razriješi više od 16 mjeseci izbjegavanja primjenjivanja propisa RH od strane jedne udruge. Očekujemo da ove poruke konačno dobiju i potvrdu u praksi od strane izvršne vlasti – izjavio je Rilov.

Komentara 9

AB
abendblatt
19:19 20.12.2016.

Rilov ti i tvoja "Udruga" ste prvi koji ne postuju zakon o Sportu, jesi li ti svjestan svojih izjava i ponasanja clanova vase "Udruge".

Avatar dragannikolic744
dragannikolic744
20:04 20.12.2016.

Sve vas treba sudit zbog vaših postupaka ili postupaka vaših navijača dosta divljjanja po stadijonima !!!!!!

BJ
Bjelovar112
21:59 20.12.2016.

Pitate udrugu nas hajduk pa najvise problema i dolazi iz Splita od navijaca samih koji stete samom hajduku svojim navijanjem i divljanjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije