Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR DERBIJA

Beusan: Nije bilo jedanaesterca za Hajduk; Jeličić: Nesposobnost žele zamagliti sudačkim pogreškama

Dinamo - Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/9
19.12.2016.
u 22:10

- Za mene prekršaj ne postoji. U početku je postojao kontakt, ali je nakon toga Erceg zapeo za nogu protivnika - rekao je Beusan s čim se složio i Joško Jeličić.

Sudački stručnjak Mateo Beusan u HTV-ovoj emisiji Stadion prokomentirao je suđenje na subotnjem derbiju Hajduka i Dinama na Poljudu. Pravdu je dijelio Mario Zebec za kojega Beusan kaže da je dobro obavio posao.

Soudani je u prvom poluvremenu na Poljudu imao dvije prilike, no Beusan je naglasio da oba puta bio u zaleđu što nije svirano. Hajdukovci su poslije utakmice spominjali 65. minutu kada je Ante Erceg pao u šesnaestercu Dinama nakon što je bio u sendviču između Stojanovića i Sigalija.

- Za mene prekršaj ne postoji. U početku je postojao kontakt, ali je nakon toga Erceg zapeo za nogu protivnika - rekao je Beusan s čim se složio i Joško Jeličić.

Kod gola Dinama u sudačkoj nadoknadi je sve čisto, kaže Beusan.

- Nema prekršaja na Ohandzi, a onda nije bilo zaleđa Soudanija - rekao je Beusan te dodao da je Šimić opravdano dobio crveni karton kao i Kvesić žuti nakon starta na Antoliću.

Joško Jeličić "oprao" je upravu Hajduka.

- Nesposobnost i manjak stručne politike. Hajduk nema prepoznatljivost ni identitet. Napravljena je katastrofalna selekcija. Mislim da bi se, umjesto da pokušavaju svoju nesposobnost zamagliti sudačkim pogreškama, trebali okrenuti struci i svom bazenu - rekao je Jeličić.

>> Ćiro: Dinamo je favorit za osvajanje prvenstva!

Komentara 14

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:19 19.12.2016.

Jela polako dolazi k sebi

Avatar Dr Evil
Dr Evil
23:40 19.12.2016.

Bitno je da Dinamo na kraju prvenstva bude prvi jer kad si drugi - onda si tek prvi u dugom nizu gubitnika...pitajte Hajduk o tome...

Avatar jebb
jebb
11:08 20.12.2016.

"Mislim da bi se, umjesto da pokušavaju svoju nesposobnost zamagliti sudačkim pogreškama, trebali okrenuti struci i svom bazenu." Napokon nesto pametno, kratko i jasno od ovog sveznalice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije