Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD JE SLUŽBENO

Potvrdila i UEFA! Srbija 'zamrznuta' na minus dva, Albaniji pobjeda!

Albanija
Foto: Reuters/PIXSELL
11.07.2015.
u 21:51

Sud je u petak 10. srpnja odbio žalbu Nogometnog saveza Srbije (FSS) i pobjedu u utakmici dodijelio gostima, smatrajući da je domaćin odgovoran za prekid utakmice.

Europska nogometna federacija (UEFA) potvrdila je odluku Suda za sportsku arbitražu u Lausannei (CAS) kojom je prekinuta utakmica kvalifikacija za EURO 2016 između reprezentacija Srbije i Albanije registrirana službenim rezultatom 3:0 za Albance.

Na službenoj stranici Uefe objavljena je ljestvica skupine I kvalifikacija za prvenstvo Europe u Fransukoj, na kojoj je vodeći Portugal sa 12 bodova ispred Albanije i Danske sa po 10 te Armenije sa jednim, dok Srbija na začelju ima minus dva boda.

Sud je u petak 10. srpnja odbio žalbu Nogometnog saveza Srbije (FSS) i pobjedu u utakmici dodijelio gostima, smatrajući da je domaćin odgovoran za prekid utakmice prošle jeseni u Beogradu zbog loše organizacije i nasilnog ulijetanja navijača na travnjak, ali i zato što nisu pronašli dokaze koji bi potvrdili da su Albanci odbili odigravanje utakmice.

Reprezentacija Srbije je kažnjena i odigravanjem dvije utakmice na svom terenu bez publike te plaćanjem kazne od 100 tisuća eura.

>> CAS poništio odluku Uefe, Albaniji pobjeda, Srbija na minus 2 boda!

Komentara 8

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:17 11.07.2015.

Evo, dobre vijesti i iz UEFA-e....

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
00:12 12.07.2015.

"tarzan", nije to nikakva "sramota od presude", vec jedina ispravna presuda, jer nikakva leteca štraca ne moze biti razlog ulaska publike na teren i prebijanje gostujucih igraca. Teorija ti je smijesna i tipicno Srpsko umobolno reagiranje, gdje su im zaa sva njihova sranja krivi drugi.

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
09:46 12.07.2015.

Jel još ima koja reprezentacija da je na sredini takmičenja osvojila manje bodova nego na početku? Od ovih niškoristi bolji su Gibraltar, Malta, Luksemburg ... Albanija je za njih nogometna velesila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije