Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO 2016

Ledley odgodio vjenčanje, Tayloru propao dar, Gunter kum preko Skypea

Rusija vs. Wales
Foto: Reuters
1/5
05.07.2016.
u 10:25

Zbog velikog uspjeha dio reprezentativaca morao je mijenjati planove koje su imali ovoga ljeta

Senzacionalan uspjeh reprezentacije Walesa, koja je u svom debitantskom nastupu na europskom nogometnom prvenstvu stigla do polufinala, očito je iznenadio i same velške igrače.

Zbog velikog uspjeha dio reprezentativaca morao je mijenjati planove koje su imali ovoga ljeta. Veznjak Joe Ledley morao je odgoditi vjenčanje, branič Chris Gunter bio je kum na bratovu vjenčanju preko Skypea, dok je braniču Neilu Tayloru propalo iznenađenje koje je pripremio za suprugu.

Veznjak Crystal Palacea Ledley prošle se subote trebao na Ibizi vjenčati s djevojkom Ruby May Ridgeway. Par već ima dvije djevojčice – Laylu (6) i Reevu (5), a dugogodišnju vezu željeli su okruniti brakom. 

"Joe je termin za vjenčanje rezervirao još dok smo igrali u kvalifikacijama. Tko bi tada povjerovao da ćemo ovako daleko dogurati. No, ne brinite, sve misli igrača usmjerene su prema Portugalu," kazala je prva zvijezda velške ekipe Gareth Bale.

Zbog plasmana u polufinale, Chris Gunter morao je propustiti bratovo vjenčanje u meksičkom Cancunu. U Meksiko nisu željeli putovati ni njihovi roditelji.

"Nema šanse da propustim polufinale europskog prvenstva. Ovo je povijesni trenutak za našu zemlju. Tko zna kada ćemo opet biti u polufinalu", kazao je Gerald Gunter dodavši: "Mojoj supruzi znatno je teže. Nije znala što izabrati, vjenčanje ili utakmicu. Sinovi su izazvali kaos, ha, ha. Što je na kraju izabrala? Utakmicu, naravno", kazao je tata Gunter.

Chris Gunter na kraju je bio kum, ali preko Skypea. Čak je održao i prigodni govor. Brat Marc i njegova supruga Danielle pridružit će se ostatku obitelji ako Wales izbori plasman u finale.

Branič Swanseaja Neil Taylor želio je iznenaditi suprugu ulaznicama za koncert američke pop-zvijezde Beyonce u Cardiffu. No, umjesto na koncert, Genna je otišla na četvrtfinalnu utakmicu protiv Belgije.

"Mislio sam da sam sredio dar za njezin rođendan, nisam ni gledao koji je datum. Poslije mi je supruga rekla da je to na dan utakmice. Vjerujem da se i na utakmici dobro provela", kazao je Taylor sa smiješkom.

>> Chris Coleman: Nikada ne bih mijenjao Wales za Englesku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije