Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velški izbornik

Chris Coleman: Nikada ne bih mijenjao Wales za Englesku

Chris Coleman
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
04.07.2016.
u 11:55

– Velšanin sam od glave do pete i jedina reprezentacija koju ću ikada voditi je Wales – izjavio je 46-godišnji nogometni stručnjak

Izbornik nogometne reprezentacije Walesa Chris Coleman, pod čijim su vodstvom Velšani stigli do polufinala Europskog prvenstva u Francuskoj, odbacio je mogućnost da postane nasljednikom Roya Hodgsona na klupi engleske reprezentacije.

– To je nešto na što nikada ne bih ni pomislio. Velšanin sam od glave do pete i jedina reprezentacija koju ću ikada voditi je Wales – izjavio je 46-godišnji nogometni stručnjak koji je Wales preuzeo 2012. godine nakon tragičnog samoubojstva tadašnjeg izbornika Garyja Speeda.

Coleman, koji će u srijedu u Lyonu pokušati odvesti Wales do finala Eura preko reprezentacije Portugala, u svibnju je produžio izbornički ugovor sve do završetka Svjetskog prvenstva 2018. godine, ali nije odbacio mogućnost da preuzme vođenje nekog europskog kluba koji bi se natjecao u Ligi prvaka.

– Volio bih ponovno otići u inozemstvo, jer mislim da tamo imam veće izglede voditi klub koji bi se natjecao u Ligi prvaka. Objektivno, u Premier ligi ta su mjesta rezervirana za najbolje klubove, a ne vjerujem da bi mi ijedan od njih ponudio menadžersku poziciju – rekao je Coleman koji je prije reprezentacije Walesa vodio Fulham i Real Sociedad.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije