Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAMJERIO MU SE

Engleski milijunaš opleo po Biliću: Ja nikad ne bih napravio ono što je on zbog novca

FILE PHOTO: West Ham United manager Slaven Bilic and Crystal Palace manager Sam Allardyce before the match
Foto: Toby Melville/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/4
02.02.2021.
u 13:48

Mislila je uprava WBA da je problem u Super Slavu i da je on krivac za loše rezultate u Premiershipu. Svoju krivicu nisu htjeli priznati. Sada se sve reprizira, samo s drugim trenerom. WBA je trenutačno predzadnji na Otoku.

Slaven Bilić jedan je od najuspješnijih hrvatskih trenera. Nekadašnji izbornik naše reprezentacije dokazivao je svoje znanje najviše na engleskim travnjacima, što onima Championshipa, što onima Premiershipa. Ovi drugi su ga, pak, koštali glave. 

Tako je nakon sjajnih uspjeha s West Bromwich Albionom u drugom razredu engleskog nogometa Bilić podbacio u očekivanjima njegovih gazdi što se tiče elitnog nogometa na Otoku i nakon 13 odigranih kola i sedam prikupljenih bodova odlučili su da je vrijeme zahvaliti se hrvatskom strategu unatoč tome što im je hrvatski stručnjak osigurao 200 milijuna funti za ulazak u prvi rang engleskog nogometa i usput upozoravao na to da s ovim rosterom ne mogu puno očekivati među elitom, no gazde nisu htjeli čuti za pojačanja.

Na njegovo je mjesto sjeo Sam Allardyce, poznat i kao Big Sam, a ni njemu nije lako. On se odlučio pred novinarima požaliti na život kakav ima čelni strateg WBA tako da usputno on ispadne žrtva, a Bilić profiter. 

– Opet ne spavam, ali to je ono na što sam naviknuo i što je pravilo u mojoj karijeri. Mogao sam biti tamo gdje je sada Slav i zarađivati Bog te pitaj koliko milijuna, ali nema šanse da bih napravio ono što je uradio Bilić: otišao u Kinu samo zbog novca. Umjesto toga želim ispuniti najveće izazove u Premiershipu, najjačoj ligi svijeta – prenio je njegove riječi novinar BBC-ja Simon Stone.

Zanimljivo, zapravo i Big Sam uzima milijune na klupi WBA, a stižu i bonusi zadrži li ih u Premiershipu na kraju sezone tako da je licemjerno suditi Slavenu što je otišao za tragom novca kada to isto radi i Sam, samo u engleskoj ligi. 

Mislila je uprava WBA da je problem u Super Slavu i da je on krivac za loše rezultate u Premiershipu. Svoju krivicu nisu htjeli priznati. Sada se sve reprizira, samo s drugim trenerom. WBA je trenutačno predzadnji na Otoku.

Inače, nije ni čudo što Big Sam baš i ne preferira Bilića jer je upravo njega Hrvat zamijenio na klupi West Hama u Premiershipu kada ih je Big Sam srozao na 13. mjesto, a Slaven onda spasio i digao čekićare sve do 7. mjesta elite te davne 2015.

Odlazak Bilića iz WBA nisu dobro prihvatili niti navijači kojima je također bilo jasno što se tu događa...

"Prava krivica leži na vratima na vrhu kluba, a na njima stoji napis – vlasnici'."

"Ljudi na vrhu muče se s engleskim jezikom, a kamoli da bi bili u stanju voditi premierligaški klub."

"Pa što je s ovim vlasnicima. Svatko može vidjeti da je ovo korak unatrag za klub."

"Hahaha... kakva šala od kluba... nadam se da će se vratiti u drugu ligu", samo su neki od komentara koji su u tome razdoblju preplavili društvene mreže.

Komentara 4

VO
vojnicanin
16:09 02.02.2021.

Tako je to u nogometu,ili pobjedjujes ili letis van,sve ostalo je nebitno.

Avatar southman
southman
14:37 02.02.2021.

" Slaven Bilić jedan je od najuspješnijih hrvatskih trenera." hahahahahaha nabrojite mi jedan jedini njegov trofej ??? Jedino je možda " najbolji prodavač trenerske magle " !

Avatar acivij
acivij
14:30 02.02.2021.

"Big Sam" je big jedino po veličini njegove jezičine! Po svemu ostalome i nije baš big ... Jedan od najgorih selektora engleske reprezentacije. Možda i najgori. Uz dvije iznimke, je u klubovima nakon kratkog vremena dobivao vritnjak. Nije baš osobaa koja bi trebala govoriti o drugima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije