Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE DOGODILO?

Senzacija u Engleskoj: Posljednjeplasirana momčad 'skinula' Manchester United

Premier League - Manchester United v Sheffield United
Laurence Griffiths/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
28.01.2021.
u 08:51

Man. Utd. je napravio veliki kiks na Old Traffordu to i situaciji kada je pobjedom nad suparnikom koji je skupio tek 5 bodova u 19 kola mogao preskočiti City i zasjesti na sam vrh

Nogometaši Sheffield Uniteda, zadnji na tablici Engleske lige, napravili su najveću senzaciju 20. kola svladavši u gostima Manchester United s 2:1. 

Man. Utd. je napravio veliki kiks na Old Traffordu to i situaciji kada je pobjedom nad suparnikom koji je skupio tek 5 bodova u 19 kola mogao preskočiti City i zasjesti na sam vrh. 

Sheffield United je poveo u 23. minuti golom Keana Bryana, a Harry Maguire je uspio izjednačiti u 64. minuti. Momčad iz Jorkshira stigla je do velike pobjede golom Olivera Burkea u 74. minuti.

Everton i Leicester su odigrali 1:1, pa je Leicester ostao treći s 39 bodova, dva manje od Citya i jedan od Uniteda

 

Komentara 2

SA
sanikol
21:10 30.01.2021.

Uvijek sam tvrdio da su Manchester i Hajduk jednaki. Eto kao danas ali je ipak Lokomotiva nešto bolja od zadnje plasirane momčadi premier lige.

DU
Deleted user
12:59 28.01.2021.

Hahaha....... Visoko poletili a, nisko pali. Idu oni još niže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije