Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIŠAO S HTV-A

Drago Ćosić ima novi posao! Pogledajte ga na radnom mjestu, više nije komentator

Drago Ćosić
Foto: Printscreen
1/2
15.01.2020.
u 14:17

S izbornikom je bio i bivši komentator HRT-a Drago Ćosić koji danas radi u odnosima s javnošću rukometnog saveza. Ćosić je nakon Červarova obraćanja povukao izbornika i napomenuo da mora dati još jednu izjavu.

Hrvatska rukometna reprezentacija preselila se u Beč, gdje će odigrati drugi krug Europskog prvenstva. Naši rukometaši prvi nastup imaju sutra kada će odmjeriti snage s Austrijom.

A zanimljiva situacija dogodila se danas kada su naši reprezentativci željeli isprobati podlogu u areni. No, nisu izašli na teren jer im je javljeno da neće trenirati u 11 nego u 17 sati. Kao objašnjenje navedena je pogreška u organizaciji EHF-a.

Izbornik Lino Červar u međuvremenu se obratio novinarima te komentirao dolazak Ilije Brozovića umjesto Marina Marića.

– On dolazi u natjecateljskom dijelu, igrao je na pripremama. Ništa se novog ne bi trebalo dogoditi, borben je igrač koji može igrati u dva pravca – rekao je Červar.

U s izbornikom je bio i bivši komentator HRT-a Drago Ćosić koji danas radi u odnosima s javnošću rukometnog saveza. Ćosić je nakon Červarova obraćanja povukao izbornika i napomenuo da mora dati još jednu izjavu.

Podsjećamo, Drago Ćosić je nakon SP-a u Rusiji dobio otkaz na HRT-u zbog navodne preprodaje ulaznica za moskovski finale. Nakon toga je pokrenuo svoju tvrtku preko koje je vanjski suradnik Hrvatskog rukometnog saveza, a s HRT-om je na sudu.

Presudi li sud u njegovu korist, HTV bi ga morao vratiti na posao. Drago Ćosić ne želi izlaziti s izjavama u javnost već po savjetu odvjetnika u tišini čeka odluku suda.

>> Pogledajte izjavu Červara i Dragu Ćosića

Komentara 34

Avatar rothmans
rothmans
14:29 15.01.2020.

Drago! Ima li karata za finale rukometnog prvenstva?

GR
grodar
14:51 15.01.2020.

opet ce muljat

PP
Poznavatelj Prilika
14:43 15.01.2020.

Rukometnom savezu i građanima ne smeta da je osoba optužena za krađu njihov glasnogovornik? tko to uništava Rukometni savez? Tko to ima muda protiv morala trošiti novac poreznih obveznika na osobe koje su pravomoćno otpuštene sa radnog mjesta. On privatnoo tuži HRT kako nije prodavao karte, ali to je privatna tužba. On je stegovno sankcioniran otkazom zbog preprodaje karata! Dakle nema "da li je to napravio" - njegova privatna tužba nema ništa s njegovom krivnjom. On je ukrao i sad je opet u prilici da ukrade novac poreznih obveznika?!? pa tko se to unutar Rukometnog saveza igra s našim novcem? Nema niti jedna mlađa, zgodnija osoba nego 50 godišnja truba s kriminalnim ponašanjem, to je izbor našeg Saveza?!?!?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije