Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Forumi o Prosinečkom

Dobro došao, vole te tvoje Delije sa sjevera!

Robert Prosinečki
VL
08.12.2010.
u 16:58

Na srbijanskim i hrvatskim forumima podijeljena su mišljenja oko dolaska Prosinečkog u Zvezdu.

Connan: Prosinečki je bio odličan nogometaš, kalio se kao trener u hrvatskoj reprezentaciji i sad je vrijeme da se vrati u svoj voljeni klub! Nema veze što je Hrvat. Macak: Svaka čast Prosinečkom, ali Zvezdi su potrebne promjene u vrhu, a tek onda treba tražiti trenera. Dok ova garnitura ljudi vodi Zvezdu, neće biti ozbiljnijih rezultata!

Veerghoen: Dobro nam došao, Roberte! Hoćemo titulu, vole te tvoje Delije sa sjevera. Ti si veličina, legenda našeg kluba!

Boj: Nisam siguran koliko je ovo pametno... dokle više da se uče trenerskom poslu na klupi Crvene zvezde? Bio je velik igrač, ali to ne znači da će biti i velik trener, zar ne?

Sharpe: Nakon svakog gola trčao si prema Delijama na sjeveru brže od Usaina Bolta. To je nešto što se za života ne zaboravlja! Majstore, legendo i ljudino od čovjeka, dobro došao kući.

Mimaxy: Žuti, ugazio si u govno za 100.000 eura, zar ti se to isplati?

Trante: Ako je Cico u Crnoj Gori, Fatos i Brazilci u Dinamu, ako u Hrvatskoj ima lopova na tone, samo budala će ti zamjeriti na tvojoj odluci.

Katra: Zvezda hoće titulu s Prosinečkim!!! Haha, pa ovako jadnoj momčadi ne bi u tome pomogao ni Jose Mourinho, a kamoli čovjek koji će se učiti trenerskom zanatu na klupi svetinje.

Komentara 19

RA
rajko
23:41 08.12.2010.

Mogo si bar odabrat klub ciji navijaci nisu puacli i ubijali po tvojoj zemlji,glupane.Ima toliko klubova po svijetu,a bas si se tu morao vratiti.E,sve se brzo zaboravlja...

OB
-obrisani-
20:55 08.12.2010.

robert prosinečki - trener poČETNIK

OB
-obrisani-
17:36 08.12.2010.

Mimaxy: Žuti, ugazio si u govno za 100.000 eura, zar ti se to isplati? ---------------------------------------------------------------------- Pravi komentar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije