Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Dino Perić udario šakom u vrata, slomio palac pa morao na operaciju

Dinamo i Rijeka sastali se u 26. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
28.03.2023.
u 16:35

Oporavak će trajati šest do osam tjedana

Trener Dinama Ante Čačić imat će nove probleme u sastavu. Nakon što je na pauzi Bruno Petković kojemu slijedi još dva tjedna terapija, na pauzu će i Dino Perić. 

Naime, Dinamo je nastavio negativan niz nakon poraza od Istre 0:1 pa je stoper modrih Dino Perić (28) izgubio živce te u naletu bijesa na ulazu u svlačionicu šakom udario aluminijska vrata i slomio palac.

Sa slomljenim palcem odigrao je utakmicu protiv Rijeke, ali više nije mogao odgađati operaciju pa joj se i podvrgnuo. 

Oporavak će trajati šest do osam tjedana. Kada su u pitanju stoperi, Čačić na tom mjestu, osim Perića, ima još Josipa Šutala (23), Boška Šutala (23), Kevina Theophile-Catherinea (33) i Maura Perkovića (20).

Ipak, Perić je tu glavni izbor, pa neće imati mnogo vremena za pauziranje. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

T2
Tomo_20
19:12 28.03.2023.

Pa kakav je stapic nije ni cudno da ga je slomio!

BE
Berri
20:01 28.03.2023.

Dinamo ima Livakovića, Ivanušeca, Mišića, Drmića, Baturinu, J.Šutala, Ristoskog, Ljubičića...pa ako ne mogu sačuvati 9 bodova prednosti nad Hajdukom u travnju i svibnju, a bez Perića, Ademija i Petkovića, onda stvarno RTV serviser zaslužuje šut kartu. Po meni mogu sviratiti još 10 penala za Hajduk, Livaja može zabiti i 15 golova, ali ne vidim kako bi to Dinamo izgubio prvenstvo.

BE
Berri
19:55 28.03.2023.

Po meni Dinamo osvaja prvenstvo bez Ademija, Petkovića, Perića, Theophilla Catherina i Bočkaja. Ako Ante Čačić bude dopustio da se Hajduk približi na 4 boda, smijenit će brkatog servisera, dovesti će novog trenera i za 2 kola opet će se razlika bodova dići na 7 u korist Dinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije