Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo
Povratak na članak

Dino Perić udario šakom u vrata, slomio palac pa morao na operaciju

Oporavak će trajati šest do osam tjedana

Komentari 3

T2
Tomo_20
19:12 28.03.2023.

Pa kakav je stapic nije ni cudno da ga je slomio!

VL
BE
Berri
20:01 28.03.2023.

Dinamo ima Livakovića, Ivanušeca, Mišića, Drmića, Baturinu, J.Šutala, Ristoskog, Ljubičića...pa ako ne mogu sačuvati 9 bodova prednosti nad Hajdukom u travnju i svibnju, a bez Perića, Ademija i Petkovića, onda stvarno RTV serviser zaslužuje šut kartu. Po meni mogu sviratiti još 10 penala za Hajduk, Livaja može zabiti i 15 golova, ali ne vidim kako bi to Dinamo izgubio prvenstvo.

VL
BE
Berri
19:55 28.03.2023.

Po meni Dinamo osvaja prvenstvo bez Ademija, Petkovića, Perića, Theophilla Catherina i Bočkaja. Ako Ante Čačić bude dopustio da se Hajduk približi na 4 boda, smijenit će brkatog servisera, dovesti će novog trenera i za 2 kola opet će se razlika bodova dići na 7 u korist Dinama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.