Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKAZALA

Debakl: Lindsey Vonn neće doći na bečki Opernball

Lindsey Vonn
Foto: Reuters/Pixsell
31.01.2020.
u 13:10

Austrijski mediji navode kako razloge očito treba tražiti u porukama i komentarima na društvenim mrežama, u kojima je Lindsey Vonn ismijana, uz upite „nema li više novca“ da mora biti plaćena Lugnerova gošća, ili „zna li uopće što si radi“, obzirom na njene prethodnice itd.

Opernball šok: Vonn otkazala Lugneru“, „Isplesala prije bala: Vonn otkazala Lugneru“, „Linsey Vonn ipak ne dolazi na Opernball“, samo su neki od napisa i vijesti koje su gotovo svi austrijski mediji objavili u petak ujutro u svojim prvim izvješćima.

Svima im je zajedničko to da izvještavaju kako bivša američka skijaška zvijezda Lindsey Vonn neće doći 20. veljače na tradicionalni bal u Državnoj bečkoj operi (Opernball) i da je 87-godišnji austrijski građevinski poduzetnik Richard Lugner ostao bez svoje gošće, koju je kao glavnu atrakciju bala najavio prije dva dana, na posebno sazvanoj konferenciji za novinare u Beču. Mediji prenose i jutrošnju poruku s Twittera Linsey Vonn u kojoj stoji: „Hej ljudi, samo sam vam htjela dati na znanje da 20. veljače neću posjetiti Opernball“. 

U nastavku se navodi kako je 35-godišnja višestruka svjetska rekorderka i čak 82. puta pobjednica Svjetskog skijaškog kupa, koja je svoju sportsku karijeru, zbog učestalih povreda, završila u veljači prošle godine, preko Twittera poručila kako je „prošli tjedan provela fantastično vrijeme u Austriji i već se veseli njenoj sljedećoj posjeti“. Na kraju je dodala: Vidimo se uskoro!“

Ured građevinskog poduzetnika Lugnera, koji je rekao da se je za Vonn odlučio jer je „najbolja sportašica svih vremena“ i uz to i perfektno govori njemački jezik, potvrdio je medijima da je Linsey Vonn otkazala svoj dolazak na ovogodišnji Opernball. U službenom priopćenju stoji kako „postoje određeni pravni problemi, koji se moraju riješiti s odvjetnicima“, te da će pojedinosti biti objavljene sljedeći tjedan.

Na upit o razlozima otkaza poznate svjetske skijašice, izuzetno popularne u Austriji, Richard Lugner je rekao „not amused“, „ne želim o tome pričati“.

Austrijski mediji navode kako razloge očito treba tražiti u porukama i komentarima na društvenim mrežama, u kojima je Lindsey Vonn ismijana, uz upite „nema li više novca“ da mora biti plaćena Lugnerova gošća, ili „zna li uopće što si radi“, obzirom na njene prethodnice itd. Posjetitelji društvenih mreža ismijali su i Lugnera, pitajući ga „ima li možda novčanih problema, kada si može priuštiti samo Linsey Vonn?“

Naime, Lugner je poznat po tome da već desetljećima na Opernball dovodi slavne i bogate svjetske zvijezde, glumice i seksi starlete za basnoslovne novčane iznose, zbog kojih je često bio javno kritiziran.

Prošle godine  na Opernballu u Beču atrakcija večeri bila je Lugnerova gošća Elle Macpherson, a prethodnih godina Sophia Loren, Pamela Anderson, Paris Hilton, Kim Kardashion, Gina Lollobrigida i mnoge druge svjetske zvijezde, koje austrijski građevinski tajkun znalački koristi i za promociju svog trgovačkog centra Lugner City u Beču.

Nakon debakla s Lindsey Vonn sada je ponovno na potezu Lugner, koji u relativno kratko vrijeme, mora naći novu atraktivnu gošću koja će biti njegova plesna partnerica na bečkom Opernballu, zaključuju austrijski mediji.
     
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije