Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJE NESREĆE

Ovo su posljednje fotografije Kobea Bryanta, a rekao je nešto što ledi krv u žilama

Kobe Bryant
Foto: Printscreen
30.01.2020.
u 13:44

– Sutra ćemo se fotografirati – rekao je Kobe Bryant. Nažalost, slavni košarkaš to nije dočekao

Kad je 13-godišnji Brady Smigiel u Kaliforniji pristupio Kobeu Bryantu i zamolio ga za fotografiju, nije mogao ni pretpostaviti da će to biti vjerojatno posljednja fotografija slavnog košarkaša.

Bilo je to u kalifornijskoj dvorani Mamba Sports Academy, gdje je Brady igrao turnir, a Bryant je vodio momčad svoje kćeri Gianne koja je poslije stradala s njim.

Dječak je zaustavio Kobea i pitao ga može li se fotografirati s njim. Dok je to radio, Brady Smigiel snimio je dva selfieja s košarkašem koji nisu ispali najbolje. No, Kobe nije raspoložen jer je momčad njegove kćeri izgubila.

– Igrate li sutra na turniru? – upitao je Kobe Bryant, a dječak je odgovorio potvrdno.

– Onda ćemo sutra napraviti bolju fotografiju – dodao je Kobe Bryant.

Nažalost, slavni sportaš to nije dočekao. Samo nekoliko sati kasnije njegov helikopter se srušio i jedan od najboljih košarkaša u povijesti izgubio je život. S njim je otišla i njegova 13-godišnja kći Gianna.

>> Pogledajte kako je izgledao Bryantov helikopter nakon pada

Kobe Bryant
1/14
Ključne riječi

Komentara 25

VE
verica2
14:17 30.01.2020.

Tri puta sam čitala, ali nisam shvatila što od izrečenoga "ledi krv u žilama".

Avatar Duksi
Duksi
14:46 30.01.2020.

Ovaj novinar ne bi kod mene radio ni zidne novine. Potpuno svjesno stavlja bombastičan naslov da bi privukao čitatelje a posle prazna priča. Krv u žilama mi se ledi jedino od takvih ¨ stručnjaka¨

Avatar Čudomix
Čudomix
14:28 30.01.2020.

Evo me u kadi, otapam krv u žilama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije