Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLATKO DALIĆ:

"Luka, ovo je pobjeda i za tebe, jedva čekamo da se još i ti vratiš"

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Španjolska
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/18
07.09.2021.
u 23:23

Sada samo ne smijemo stati, ne smijemo se opustiti. Moramo biti ozbiljni svih 90 minuta.

Izbornik Zlatko Dalić stigao je do svoje 25. pobjede na klupi Hrvatske nakon što je sa svojim momcima slavio protiv Slovenije 3:0 na Poljudu.

- Bili smo motivirani, igrali dobro, čestitke dečkima i navijačima. Poljud je poslao poruku koliko voli i cijeni hrvatski narod. Ne sumnjam da će tako biti i u Slavoniji u listopadu i mislim da je ovo dokaz kako sve mora biti. 

Nedostaje li Modrić?

- Ovo je i pobjeda za našega kapetana. Luka, čekamo te u listopadu! Jedva čekamo da se vratiš! Kad smo kao momčad, to se isplati, ali čekamo da se Luka vrati pa da budemo još bolji.

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Španjolska
1/13

Hrvatska ima jako dobru statistiku.

- Mi zadnjih pet utakmica nismo primili gol što je fantastično, ali nije gotovo. Napravili smo tek jedan korak prema SP-u, ali ne sumnjam da će to biti dobro ako ovako nastavimo. Dečki su pokazali volju i snagu i da se može. Mislim da je to to i idemo dalje. 

Riskirao je s postavom.

- Mi smo s ekipom svaki dan, znamo u kakvom je tko stanju, znamo tko nije u ritmu, mi to razmišljamo i prema tome odlučimo. Sada samo ne smijemo stati, ne smijemo se opustiti. Moramo biti ozbiljni svih 90 minuta.

Komentara 15

DU
Deleted user
05:40 08.09.2021.

Čestitke svima na ovoj utakmici punoj zalaganja i lijepe igre! Konačno je bila milina pogledati jednu našu tekmu, u kojoj su dečki od prve minute imali gard pobjednika. Svaka čast, bravo za izvedbu!

Avatar southman
southman
07:15 08.09.2021.

Čak je i Kramarić sinoć trčao i trudio se. A Dalić je svima začepio usta. Već u listopadu možemo sve riješiti.

RE
RedTree
00:28 08.09.2021.

Daliću, prestani biti sam sebi zapreka najveća, Perišića si u Rusiji odvojio od igre staviš ga na špicu, pa na klupu, pa desno kad je ušao, tek na kraju lijevo protiv Slovačke. Danas je bio lijevo, na svojoj poziciji i Slovenci nisu znali kako s njim na kraj, ali odmah i drugi u napadu igraju bolje, kao što su Luka i Brozović važni za sredinu. Samo se drži 4-2-3-1 s igračima na svojim prirodnim pozicijama i uz pravi pristup dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije