Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši izbornik

Ćiro: Luka neće otići, Čačiću i Šukeru je kazao kako nema nikakvih problema

Miroslav Ćiro Blažević
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/7
08.07.2017.
u 19:27

Luka je s pravom razočaran jer se veliki postotak nacije digao protiv njega, a on to ničime nije zaslužio - kaže Ćiro

Treba li nas uistinu brinuti Modrićeva najava kako bi se mogao povući iz reprezentacije, kao što je najavio u intervju španjolskoj Marci? Na pitanje hoće li i dalje igrati za nacionalnu momčad, Luka je Španjolcima odgovorio sljedeće:

– Još uvijek nisam donio konačnu odluku, vidjet ćemo. Sada se želim koncentrirati na pripreme s Realom.

Pitali smo o ovome slučaju bivšega izbornika Miroslava Blaževića.

– Luka je s pravom razočaran jer se veliki postotak nacije digao protiv njega, a on to ničime nije zaslužio. Takvi smo mi, jedva čekamo neku banalnu situaciju da se okrenemo protiv naših veličina, olako zanemarujući činjenicu kako je Modrić najviše promovirao našu zemlju i to još uvijek čini kao igrač najvećega svjetskog kluba Reala i kao jedan od najboljih nogometaša na svijetu – kazao nam je Ćiro Blažević.

Vjerujete li da Modrić doista ozbiljno razmišlja o povlačenju iz nacionalne momčadi?

– Ma to je rekao španjolskim novinarima i zbog toga se ne trebamo brinuti. Modrić je Čačiću i Šukeru već kazao kako nema nikakvih problema i da će se odazvati pozivu za sljedeće akcije reprezentacije. To uopće nije upitno – kategorički tvrdi Blažević.

Komentara 22

Avatar white socks
white socks
19:55 08.07.2017.

Crtaći svastike predvođeni jovanovićem napadaju Luku. Svi pošteni i visko moralni drže predike a za 1000 eura bi izdali rođenu majku.

BE
blaz.elrat
20:33 08.07.2017.

Luka moj, zar se ti nisi, za vrijeme nbapadaja četnika na sve Hrvate, skrivao, bojeći se za živu glavu. Luka, nemoj misliti da ti oni nešto znače: oni kažu da smo mi svi ustaše.

BI
bijelocrveni
19:34 08.07.2017.

Ciro ajde molim te idi u mirovinu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije