Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači mu pjevali

Modrić ovim potezom izazvao euforiju: 'Napustit će Real jer zna što su prave vrijednosti!'

Luka Modrić
Press Association/Pixsell
06.07.2017.
u 18:12

Vide ga kao idealnog za mjesto razigravača, a imponira im i to što Luka ne krije simpatije prema njihovu klubu.

Oko pet tisuća navijača okupilo se jučer u Milanellu, trening kampu talijanskog velikana. Povod je bio – početak priprema za novu sezonu, a obožavatelji su tako imali priliku vidjeti brojna pojačanja redizajnirane momčadi.

Zanimljivo, između ostalih, skandirali su i pjevali u čast jednom Hrvatu. Pomislili ste možda da je riječ o legendarnom Zvonimiru Bobanu ili možda Mariju Pašaliću koji je prošle sezone uspješno nastupao u crveno-rcrnom dresu. I prevarili ste se jer prizivali su Luku Modrića, sjajnog veznjaka Real Madrida koji ne krije simpatije prema klubu sa Giuseppe Meazze.

 

Hrvatskog reprezentativca vide kao idealnog za mjesto razigravača, onog koji bi davao ton njihovoj novoj momčadi. A posebno ih veseli to što se kao dječak fotografirao u trenirci Milana pa ga putem društvenih mreža pozivaju da napusti madridski klub i dođe u Italiju.

– Luka bi mogao zaigrati za naš Milan! Perez bi ga prodao za 50 milijuna eura – navode navijači te uz spomenutu fotografiju naglašavaju:

– Modrić je oduvijek znao prepoznati prave vrijednosti.

Nije im promaklo niti to što Modrić putem društvenih mreža prati sva događanja u Milanu, a nerijetko i lajka objavljene fotografije. Tako mu se svidjela i fotomontaža u crveno-crnom dresu, a njegov lajk izazvao je pravu euforiju – drukeri Milana uvjereni su kako će dobiti još jedno spektakularno pojačanje.

 

Komentara 29

JI
jimpx131
19:36 06.07.2017.

Giuseppe Meazza je Inter, Milan je sa San Sira! E moj novinaru...

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
19:10 06.07.2017.

luka gospodin

MV
Mijat vrdoljak
18:26 06.07.2017.

Trla baba lan da joj prođe dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije