Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVILI U SUPERKUPU

Ciprani pred Dinamo: Ako smo Zvezdu, zašto ne bismo izbacili i Zagrepčane

GRE, UEFA EL, Olympiacos F.C. vs AC Omonia
EXPA/PIXSELL
15.07.2021.
u 19:23

"Borit ćemo se svom snagom. Financijski je teško natjecati se s tim europskim momčadima.  Prošle sezone uspjeli smo izbaciti Crvenu zvezdu i poljsku Legiju, što je za nas bilo veliko iskustvo"

Dinamo će u drugom pretkolu Lige prvaka igrati protiv ciparskog prvaka Omonije, a Ciprani jako raspoloženi stižu 20. srpnja u Zagreb. Naime, u Superkupu su slavili protiv Anorthosisa nakon lutrije jedanaesteraca. 

- Sretni što smo pobijedili i osvojili Superkup na početku nove sezone, to je važno za nastavak. Nadam se da ćemo uskoro biti na razini prošle sezone. Što se tiče starta u Ligi prvaka, igramo s Dinamom, to je vrhunska momčad, koja je prošle sezone pobijedila Tottenham, to je bolja momčad od nas! Ali, u nogometu se mogu dogoditi mnoge stvari i mi se možemo kvalificirati u Ligu prvaka, to nam je želja - rekao je trener Omonije Henning Berg, ali napomenuo i da imaju dobar vjetaru u leđa još od prošle sezone:

Borit ćemo se svom snagom. Financijski je teško natjecati se s tim europskim momčadima.  Prošle sezone uspjeli smo izbaciti Crvenu zvezdu i poljsku Legiju, što je za nas bilo veliko iskustvo. Ali, znamo da je svaka utakmica teška, bit će i ta u drugom pretkolu - zaključio je.

Prema Transfermarktu, ciparska momčad vrijedi 13.4 milijuna eura, dakle, desetinu Dinamove momčadi koja je procijenjena na (kraj te brojke) impozantnih 137.4 milijuna. Još k tome dodajte i da od tih njihovih 13.4 milijuna, vrijednost Ioannissa Kousoulosa samoga iznosi 1.3 i bit će jasno: teško da je to momčad koja može kvalitetom parirati plavima. No, činilo se tako i u nekim Dinamovim utakmicama pa su Zagrepčani rušili Golijate. Dakle - nema opuštanja. 
 

POGLEDAJTE VIDEO: Đikić o cijepljenju 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:53 15.07.2021.

Dinamo ce vas pobijediti sa pol snage...dinamo za cz je svemirski brod .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije