Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Chelsea 'šesticom' uništio Everton. Čovjek kojeg je Guardiola otpisao režirao rapsodiju plavaca

Chelsea v Everton - Premier League - Stamford Bridge
John Walton/PRESS ASSOCIATION
15.04.2024.
u 23:25

Sa četiri večerašnja gola, Palmer je stigao do brojke od 20 golova ove sezone izjednačivši se na vrhu ljestvice s napadačem Cityja Erlingom Haalandom

U posljednjem susretu 33. kola engleskog nogometno prvenstva Chelsea je na Stamford Bridgeu deklasirao Everton sa 6-0 uz čak četiri gola Colea Palmera. Veznjak "Bluesa" postigao je tri pogotka već u prvih 30 minuta utakmica. Među strijelce se upisao u 13. minuti, 18. i 29. Na 4-0 je povisio Nicolas Jackson u posljednjim trenucima prvog dijela, a četvrti gol na utakmici Palmer je postigao iz kaznenog udarca u 64. minuti.

Prije samog izvođenja udarca došlo je do svađe tko će pucati. Noni Maduke se želio progurati ispred Palmera uzevši loptu. Loptu je želio i Jackson, no sve je presjekao Conor Gallagher koji je uzeo loptu iz Madukeove ruke i dao je Palmeru koji je bio siguran. Mladi 21-godišnji veznjak koji je u Chelsea stigao u rujnu prošle godine iz Manchester Cityja, tako je postao prvi igrač "Bluesa" koji je zabio četiri gola u prvenstvu nakon Franka Lamparda iz ožujka 2010.

VEZANI ČLANCI:

Sa četiri večerašnja gola, Palmer je stigao do brojke od 20 golova ove sezone izjednačivši se na vrhu ljestvice s napadačem Cityja Erlingom Haalandom. Konačnih 6-0 postavio je Alfie Gilchrist u sudačkoj nadoknadi. Chelsea i dalje drži deveto mjesto sa 47 bodova, dok je Everton na 16. poziciji sa 27 bodova.

Vodi Manchester City sa 73 boda, dva više od Arsenala i Liverpoola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije