Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik objavio popis za Euro

Otpali su Ćaleta-Car, Antolić i Halilović. Čačić: Siguran sam da moji igrači prepoznaju poštenje

hns
Foto: Hrvatski nogometni savez
1/9
31.05.2016.
u 21:15

Posljednju pripremnu utakmicu uoči Eura u Francuskoj hrvatska nogometna reprezentacija igra 4. lipnja protiv San Marina na Rujevici

Hrvatski izbornik Ante Čačić objavio je konačan popis igrača koje vodi na Europsko prvenstvo u Francusku. 

- Iz zadnje linije otpao je Duje Ćaleta-Car, iz vezne Domagoj Antolić, a iz napada Alen Halilović. Svi igrači koji su bili ovdje to su zaslužili svojim igrama i formom u klubovima - rekao je Ante Čačić.

Na popisu putnika još je bilo jedno slobodno mjesto, a to je popunio Duje Čop, otpali su Duje Ćaleta-Car, Domagoj Antolić i Alen Halilović.

- Od 23 igrača plus tri vratara morali smo se zahvaliti trojici igrača, nije bila lagana odluka, jer su svi zaslužili igrati na Euru, pokazali su zavidnu formu. I ove pripreme su pokazale, a to su mi govorili i stariji igrači, da se ne sjećaju kad je bila tako kvalitetna koncentracija igrača na treninzima - rekao je Čačić.

Iz zadnje linije otpao je Duje Ćaleta-Car, iz vezne linije Domagoj Antolić, a i iz napada Alen Halilović.

- Objasnio sam igračima kojim sam se kriterijima vodio, da bi im objasnio da ne postoji siva ruka koja ovo sve vodi - istaknuo je izbornik i dodao:

- Trebao sam igrače koji su zdravi i koji će iznijeti najveći teret. Želio sam da su svi zadovoljni i da imam kasnije igrače koji će mi biti na dispoziciji za mjesec i pol dana.

Kako su igrači primili?

- Teško je, meni kao izborniku je teško. Ali, uvijek se držim toga da mora postojati razum. Da vjerujem da postoji nešto iznad toga, da postoje teorije urote, da netko odlučuje o mojoj sudbini, nisam pod ničijim pritiskom, ali ja sam svaki dan s ekipom, i imam najbolji uvid u sve te igrače. Mogu se pogledati u ogledalo, a siguran sam da moji igrači prepoznaju poštenje - kazao je Čačić.

Kakva je situacija s Ćorlukom?

- Mislim da je stopalo, da se ne radi o gležnju i da će biti sve u redu. Potvrdu ću imati ujutro, ide na magnetsku rezonanciju - podvukao je Čačić.

Popis hrvatske reprezentacije

Vratari: Danijel Subašić, Lovre Kalinić, Ivan Vargić.

Braniči: Šime Vrsaljko, Ivan Strinić, Vedran Ćorluka, Tin Jedvaj, Darijo Srna, Gordon Schildenfeld, Domagoj Vida.

Vezni red: Ivan Perišić, Ivan Rakitić, Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Milan Badelj, Marko Rog, Ante Ćorić. 

Napadači: Andrej Kramarić, Nikola Kalinić, Marko Pjaca, Mario Mandžukić, Duje Čop.

Komentara 154

MA
Majur
22:17 31.05.2016.

Ne treba nam toliko napadača,pogotovo Čop,a da je poveo Halilovića opet bi dežurni pljuvali da što njega vodi na EP ....kako god da je spisak vama bi bilo dovoljno za pljuvanje,to je vaš mentalni sklop.

IN
Inspector
22:01 31.05.2016.

Ne zelim Cacica optuzivati za neku promociju, ali nema razloga dati Coricu ispred Halilovica priliku. A po kvaliteti, inace, Halilovic je i ispred Copa. Prizeljkujem objasnjenje od Caciceve strane

Avatar Analytic
Analytic
22:38 31.05.2016.

Dobro, igrači su tu, svi se prepiremo zbog Copa, Antolica, Halilovica....trojice igraca od kojih niti jedan ne bi ni ovak ni onak vidio ni minutu u Francuskoj. Sad je vrijeme da oni pravi navijači počnu šamarati one balavce koji bacaju bengalke i provociraju! Ako cujem nekog u blizini na tribinama j**** cu mu m**** ako mi Bog da da ga zahvatim!!! HRVATSKA!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije