Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI DOJMOVI

Čačić o Ludogorecu: Oni su se namjerili na težeg protivnika

ante čačić
Antonio Bronić/Pixsell
25.06.2012.
u 13:44

- Koliko god smo možda očekivali lakšeg protivnika, oni su se ipak namjerili na najtežeg - rekao je trener Dinama

Trener Dinama Ante Čačić otkrio je dojmove o prvom protivniku plavih u europskom pohodu u novoj sezoni. Bugarski Ludogorec nije oduševio nikoga u klubu pa ni njega, no činjenica da su uzeli duplu krunu nije zanemariva.

- Sigurno je to protivnik koji zaslužuje respekt i našu punu mobilizaciju - rekao je trener pa nastavio:

- Radi se o klubu koji je u punom ekspanziji. Dolaskom novog vlasnika klub je doveo praktički cijelu novu momčad, odmah su ušli u društvo najboljih klubova i uzeli dvostruku krunu; to je svakako uspjeh vrijedan poštovanja.

Iako su očekivali zgodnijeg protivnika, Čačić se ne žali.

- Koliko god smo možda očekivali lakšeg protivnika, oni su se ipak namjerili na najtežeg. Mi smo Dinamo, klub koji ima europsku konstantu i jasno je kako u dvoboj ulazimo kao favoriti.

Prva utakmica igra se 17. ili 18. srpnja u Bugarskoj.

- Bit ćemo sigurno spremni za te utakmice, a mislim da je dobro što je prva utakmica u Bugarskoj kako bi se konačna odluka ipak donijela u Zagrebu. Naravno, mi ćemo već tamo tražiti svoju šansu za pobjedu kako bi nam u uzvratu bilo što lakše - rekao je trener i zaključio:

- Radi se o dobroj momčadi koju ćemo u sljedećim danima i tjednima još bolje upoznati, no ne bih veliku pažnju davao njima; mi smo ti koji odlučujemo.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar zagrebbbb
zagrebbbb
14:11 25.06.2012.

admin: nemoj stavljat minuse proizvoljno kako se tebi hoče

TA
takač1
15:30 25.06.2012.

Da izgubiš od Reala, Lyona itd to je OK, da dobiješ -22 i to je OK, ali da izgubiš od nekoga tko se zove ludogorec, e to je več je**no.

Avatar zagrebbbb
zagrebbbb
14:06 25.06.2012.

ma o čemu ovi diskutiraju,pa jel dinamo ide u kvalifikaciju lige prvaka, pa šta očekivat od takvog tima da če im uvijek neki slabi dolazit,sramota ,bolje bi im bilo da odustanu na samom početku nego da se sramote,žalosno kakvu ligu imamo i stručnjake koji bi samo pare tukli mukte

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije