Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

Budućnost kažnjena zbog nereda na utakmici u Podgorici

Budućnost - Crvena zvezda
Foto: Mondo.rs
1/6
19.04.2019.
u 11:50

Pobjedom u četvrtoj utakmici momčad pod vodstvom Jasmina Repeše izborila bi petu, odlučujuću utakmicu finala u kojoj bi ponovno Crvena zvezda bila domaćin, a odigravanje je predviđeno u ponedjeljak, 22. travnja (19 sati)

Košarkaši Budućnosti u večerašnjoj, četvrtoj utakmici finala ABA lige, u kojoj su domaćini Crvenoj zvezdi, neće imati punu dvoranu, jer je disciplinski sudac ABA lige Saša Pavličić - Bekić odlučio kazniti Podgoričane pražnjenjem dijela tribina, zbog organizacijskih propusta na trećoj utakmici odigranoj prije dva dana.

Prema toj odluci na četvrtoj utakmici nitko od gledatelja neće smjeti zauzeti mjesta uz teren, kao ni sjedala koja se nalaze u prva tri reda najbliža igralištu na svim tribinama SC Morača.

Budućnost je u uzavreloj atmosferi u svojoj dvorani uspjela produžiti finalnu seriju u kojoj je Crvena zvezda povela s 2-0 uz dvije uvjerljive pobjede u Beogradu. Pobjedom u četvrtoj utakmici momčad pod vodstvom Jasmina Repeše izborila bi petu, odlučujuću utakmicu finala u kojoj bi ponovno Crvena zvezda bila domaćin, a odigravanje je predviđeno u ponedjeljak, 22. travnja (19 sati).

>>> Pogledajte čime se bavi košarkaš Antonio Vlaić


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije