Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI NA LJETO?

'Brozović je spreman na odlazak iz Dinama, žele ga brojni klubovi'

Marcelo Brozović (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
07.04.2014.
u 23:37

- Žele ga brojni europski klubovi među kojima su i oni iz Italije. Dobili smo mnogo upita za njega. Do sad nije bio spreman za korak naprijed, ali sada jest. Želi napredovati i igrati u vrhunskoj ligi kao što je talijanska - rekao je njegov menadžer Miroslav Bičanić.

Dinamov veznjak Marcelo Brozović na ljeto bi mogao napustiti Maksimir. Tvrdi to njegov menadžer Miroslav Bičanić i napominje da ponuda ne nedostaje.

- Mislim da je Marcelo spreman za veliku lige. Ima 21 godinu, ali igra kao da mu je 27. Podsjeća na Modrića i Rakitića u tim godinama - rekao je Bičanić, prenosi talijanski Tuttomercatoweb.

Transfermarkt Brozovića procjenjuje na tri milijuna eura.

- Žele ga brojni europski klubovi među kojima su i oni iz Italije. Dobili smo mnogo upita za njega. Do sad nije bio spreman za korak naprijed, ali sada jest. Želi napredovati i igrati u vrhunskoj ligi kao što je talijanska - dodaje Bičanić.

>> Brozović: Vidim se u avionu za Brazil, znam da me Kovač već pozorno prati

Komentara 6

ST
Stojko
10:27 08.04.2014.

Ne tako davno Dinamo je zadržavao najbolje igrače barem do 23. godine. Sada se rasprodavaju i najmlađi igrači odmah na prvu ponudu, a dovode se nekakvi Brazilci upitne kvalitete. Onda će se opet čuditi zašto je Dinamo u Europi običnaa kanta za napucavanje, i zašto nitko ne želi dolaziti na stadion??? Ovo je stvarno postalo degutantno.

DU
Deleted user
11:31 08.04.2014.

"Zelega brojni klubovi" Koji :Osjek,Rjeka,Hajduk,Karlovac……………..

BL
Blekpanther
13:14 08.04.2014.

Izgleda da Pescara zove, sretno u velikom klubu!!,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije