Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Bradarića u Splitu čeka zrakoplov, Lovre Kalinić odlazi u Italiju?

Filip Bradarić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
26.07.2018.
u 10:24

Bradarića smo željeli dovesti prije SP-a, a naravno da je sada nakon što je Hrvatska igrala finale njegova cijena puno veća - rekao je Urugvajac Gus Poyet, trener Bordeauxa

Hrvatski reprezentativac Filip Bradarić na korak je do prelaska u Bordeaux. Naime francuski prvoligaš ponudio je 8,5 milijuna eura, što bi bio drugi najveći transfer u povijesti Rijeke. 

- Bradarića smo željeli dovesti prije SP-a, a naravno da je sada nakon što je Hrvatska igrala finale njegova cijena puno veća - rekao je Urugvajac Gus Poyet, trener Bordeauxa.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Francuski klub prihvatio je sve uvjete, dogovorio se s Rijekom i sada se još samo čeka Filipova odluka. Trener Gus Poyet želi Bradarića, pa je Bordeaux u Split poslao privatni zrakoplov koji već čeka u zračnoj luci Resnik. Trener Bordeauxa želi Filipa što prije priključiti treninzima.

Na putu da promijeni klub je i reprezentativni vratar Lovre Kalinić. Vratar Genta i najbolji čuvar mreže zadnje dvije godine u belgijskoj ligi karijeru bi mogao nastaviti u Italiji.

Naime, nakon što je za Lovru Kalinića zanimanje pokazao Everton, a Belgijci im ga lani nisu željeli prodati za 15 milijuna eura, sada se u igru uključila Roma.

>> Pogledajte galeriju s dočeka vatrenih u Zagrebu

Filip Bradarić
1/74

Rimski klub je nedavno prodao Alissona u Liverpool za 75 milijuna eura, a onda su doveli Robina Olsena iz Kopenhagena za 12 milijuna eura.

Iz Bologne je stigao Antonio Mirante, ali trener Eusebio Di Francesco želji još jednog kvalitetnog vratara. U Gentu čekaju ponudu rimskog kluba...

>> Pogledajte 10 Top hitova vatrenih i zašto ih volimo još više

Komentara 1

MI
mislav22
10:30 26.07.2018.

Rekla, kazala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije