Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže ga na Otoku

Želi napustiti Madrid: Mateo Kovačić ne odustaje od odlaska iz Reala

Mateo Kovačić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
26.07.2018.
u 09:45

Nagađa se kako bi Kovčić karijeru mogao nastaviti na Otoku u nekom od engleskih velikana, a kako prenose Španjolci Real ga neće pustiti za manje od 40 milijuna eura

Vezni igrač hrvatske nogometne reprezentacije Mateo Kovačić ne odustaje od svog odlaska iz redova europskog prvaka Real Madrida.

Kovačić je još za vrijeme svjetskog prvenstva u Rusiji u razgovoru za španjolsku Marcu poručio kako želi napustiti kraljevski klub kako bi dobio status prvotimca i veću minutažu.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

- U Madridu i klubu mi je jako lijepo, ali želim igrati kao prvotimac. Najviše od svega volim nogomet i biti na terenu. Međutim, zbog toga što nemam priliku često igrati u Realu, ne igram kao starter ni u reprezentaciji, a to mi je velika želja - kazao je tada Kovačić.

Svoju odluku nije promijenio niti nakon povratka u Madrid i razgovora s novim trenerom Julenom Lopeteguijem.

Španjolski mediji navode kako su se Kovačić i Lopetegui sastali u Realovu trening kampu. Navodi se kako je njihov razgovor bio ugodan, ali ne predugačak. Lopetegui je navodno pokušao odgovoriti 24-godišnjeg veznjaka od napuštanja Reala, no čini se kako nije uspio.

Kovačić je u Real stigao 2015. iz Intera za 29 milijuna eura. Na Santiago Bernabeu je osvojio devet trofeja pri čemu tri Lige prvaka i jedno španjolsko prvenstvo sakupivši ukupno 109. nastupa. Međutim, nije se uspio izboriti za mjesto u prvoj momčadi u konkurenciji našeg Luke Modrića, Nijemca Tonija Kroosa i Brazilca Casemira.

- Problem je u tome što je za jednog mladog igrača teško imati kontinuitet, a bez kontinuiteta igara nikad neću moći pokazati svoj potencijal - poručio je hrvatski reprezentativac.

Nagađa se kako bi Kovčić karijeru mogao nastaviti na Otoku u nekom od engleskih velikana, a kako prenose Španjolci Real ga neće pustiti za manje od 40 milijuna eura.

>> Pogledajte galeriju s dočeka vatrenih u Zagrebu

Mateo Kovačić
1/74

Komentara 6

Avatar southman
southman
10:51 26.07.2018.

Do jučer je Real tražio 90 mil. a evo danas 40 ?? Ako je istina ne bi trebao biti problem za Engleze !?

PR
prajdali100
09:53 26.07.2018.

Pametno.Mateo treba igrati a ne grijati klupu.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
12:29 26.07.2018.

Na ovom SP-u, nekako više sam očekivao od njegove klase, ostao je dužan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije