Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drži mu stranu

Bivši predsjednik Barcelone: Morate shvatiti C. Ronalda

'Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts Photo: Press Association/Pixsell'
PA/Pixsell
12.09.2012.
u 15:12

– Svi mu stalno skaču po glavi, a nitko ne razumije pod kakvim je on pritiskom

Bivši predsjednik Barcelone Joan Laporta podržao je  Cristiana Ronalda koji je nedavno izrazio nezadovoljstvo u madridskom Realu.

– Svi mu stalno skaču po glavi, a nitko ne razumije pod kakvim je on pritiskom. Pa i on je čovjek od krvi i mesa, naravno da i na njega utječu stvari koje se događaju izvan terena – rekao je Laporta i nastavio:

– Rekao je nešto naglas iako možda nije razmislio kakve bi mogle biti posljedice toga. I meni se to znalo događati. Važno je da je rekao što misli i osjeća, a na klubu je sada da ga ponovno učini sretnim. Ronaldo je pravi profesionalac i, vjerujte, jako je teško reći ono što mislite i osjećate kad vas svi stalno gledaju pod povećalom.

Komentara 1

TO
tommma
15:44 12.09.2012.

za tolike novce on pod pritiskom..........dajte molim vas pod pritiskom su ljudi bez posla a on za.... ga ku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije