Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI SU LUDI ZA BIJELO-PLAVIM

Bivši osvajač Europske lige poslao ponudu za najvećeg dragulja Osijeka

Osijek je rezultatom 2:1 pobjedio Goricu
Davor Javorovic/PIXSELL
27.07.2022.
u 21:50

Mladi centarfor iz Gradskog vrta potpuno je oduševio europske skaute, ali čeka se prava ponuda.

Dion Drena Beljo trenutno je jedan od najtraženijih napadača s ovih prostora. Mladog napadača kojeg su uspoređivali s Ibrahimovićem, želi dovesti nekolicina poznatih europskih klubova. Nenad Bjelica je rekao kako ne misli pustiti DDB-a za ispod 10 milijuna eura, što je zaista ozbiljan novac. 

Njemački dopisnik Sky Sportsa, Florian Plettenberg, objavio je informaciju kako Belju želi Borussija iz Monchengladbacha, bivši osvajač Kupa UEFA-e, današnje Europske lige. Prema njegovim navodima, peterostruki njemački prvak je ponudio 3.5 milijuna eura za mladog reprezentativca. 

Novi trener Daniel Farke iznimno cijeni njegove kvalitete, ali čisto sumnjamo da će ga se Bjelica odreći za tako malu svotu novca. 20-godišnji Vinkovčanin nije igrao u Kazahstanu zbog ozljede, svi se nadaju kako će biti na raspolaganju za sutrašnji uzvrat koji počinje od 20.30 sati u Gradskom vrtu. 

Ukoliko Osječani prođu Kizilžar, igrat će u trećem pretkolu Konferencijske lige protiv boljeg iz ogleda APOEL - Botev Plovdiv.

>> Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio novu sezonu

 

Ključne riječi

Komentara 3

DM
drazen.muhvic
09:47 28.07.2022.

Ono kada si toliko lud za nekim igračem koji vrijedi 5 milijuna € i ima još tri godine ugovor, a ti ponudiš 3,5 milijuna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije