Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podijelio javnost

Bivši kapetan Hajduka o Livajinom pjevanju: 'Ne treba mu to. Kome se rugamo? Ne kužim'

ARHIVA - Split: Igrači i navijači Hajduka proslavili osvajanje naslova prvaka u sezoni 2004./05.
Foto: cagaljiv
1/3
25.05.2023.
u 15:17

"Jedna zvijezda poput Livaje mora znati da je primjer mlađima. Ono što radi na terenu je primjer mladima, a ovo što je radio nakon utakmice baš i ne", rekao je bivši kapetan Hajduka Hrvoje Vejić

Pogrdno pjevanje Marka Livaje zajedno s navijačima Hajduka nakon pobjede u finalu Hrvatskog kupa na Rujevici komentirao je i bivši kapetan Hajduka Hrvoje Vejić.

"Penal za 2:0 završio je priču, Livaja je bio hladan kao led.  Uslijedila je erupcija slavlja, megafoni, pjesmice. Čemu? Ne kužim, ali dobro", piše Vejić.

GALERIJA Livaja provocirao Funcute, a nakon utakmice zapjevao pogrdnu pjesmu Šibenčanima

ARHIVA - Split: Igrači i navijači Hajduka proslavili osvajanje naslova prvaka u sezoni 2004./05.
1/4

"Kome se rugamo? Šibeniku koji je ispao iz lige? To je kao da pljuneš prosjaka koji te moli za dvije kune. Ok, ne vole nas, pa šta? Mislim da je Hajduk puno veći od toga", napisao je u svome komentaru utakmice za Dalmatinski portal.

VEZANI ČLANCI:

Kasnije je komentirao i sudjelovanje 16-godišnjeg Luke Vuškovića. "On jednostavno voli toliko klub i grad, malo ga je jednostavno sve to ponijelo... Ali mislim da ima toliko godina da mu ne treba to. Jedna zvijezda poput Livaje mora znati da je primjer mlađima. Ono što radi na terenu je primjer mladima, a ovo što je radio nakon utakmice baš i ne", prenosi 24 sata.

VIDEO Pjevač Mate Bulić na utakmici u Varaždinu

Komentara 5

Avatar Asterix
Asterix
17:11 25.05.2023.

Samo ljudi skučenog intelekta nisu u stanju doživjeti sportsko natjecanje isključivo kao natjecanje tko će biti vještiji na sportskom terenu. Normalno je navijati za klub koji simpatiziraš a sve preko toga nije. Normalno bi bilo da se navijači dva kluba nakon utakmice druže... ne trebaju, ali se ne trebaju ni vrijeđati međusobno a posebno je ružno ako se igrači spuste na taj nivo.

PR
prajdali100
17:10 25.05.2023.

Sramota.

SI
sigmundfreud
16:53 25.05.2023.

Ova tema o Livajinom govoru i ponašanju itekako je relevantna. On je uzor stotinama tisuća navijača Hajduka a pogotovo mlađim navijačima i igračima. Govor mržnje je opasan, pamti se godinama i širi se među novim naraštajima. Čemu takvo ponašanje jednog zrelog igrača, kapetana momčadi i reprezentativca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije