Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETJERAO U SLAVLJU

VIDEO Livaja provocirao Funcute, a nakon utakmice s Torcidom pjevao: Pi... šibenske, dobit ćete batine

Hajduk osvojio 32. izdanje Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
24.05.2023.
u 21:57

Hrvatski reprezentativac imao je verbalni sukob sa pripadnicima šibenskih navijača, a to se nastavilo i poslije utakmice

Ne vole se previše navijači Šibenika i Hajduka, to su pokazali i na finalnoj kup utakmici na riječkoj Rujevici. Prvo su šibenski Funcuti transparentom bocnuli Hajdukovce aludiranjem na činjenicu da im se svira previše jedanaesteraca. Prema podacima Međunarodnog nogometnog instituta za statistiku, do 20. travnja ove godine od početka 2020. , Hajduk je drugi u svijetu po broju dosuđenih penala ( čak 43). 

I na ovoj utakmici dosuđen je kazneni udarac nakon prekršaja na Rokasu Pukštasu, a lopte se primio kapetan Marko Livaja. Nakon što je vatreni bio siguran izvođač, skinuo je dres i jednim potezom dobrano isprovocirao Funcute. Najbolji igrač bijelih gestom im je pokazao broj dva i prema dolje, što znači: ispadanje u drugu ligu. 

Video možete pogledati OVDJE

Neslavne poteze nastavio je i nakon susreta kada je sa suigračima slavio pobjedu s Torcidom. Livaja je u jednom trenutku prilikom slavlja preuzeo megafon i poveo pogrdnu pjesmu koju je Torcida smislila posebno za navijače Šibenika i pjeva ju već godinama.

- Freze, traktori i seoski putevi, pi*ke šibenske, pi*ke šibenske, dobit ćete batine - orilo je na Rujevici. 

Komentara 10

Avatar gusjenica
gusjenica
22:27 24.05.2023.

Livaja je već u više navrata pokazao kako nije istinski sportaš, iskompleksiran je i lagano pokvaren. Imat će on svoje obožavatelje, ali mene neće imati nikada.

ZG
zg1985
22:46 24.05.2023.

kakav klosar zaostali

UJ
ujna
23:24 24.05.2023.

I onda je sve ono što pišu o tom igraču neistina!! Čista nula od lika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije