Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI POSAO

Bio je kandidat za trenera Dinama i Hajduka, a sad je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Instagram/Al-Bataeh
06.01.2024.
u 18:06

Svoje najbolje dane imao je na poziciji trenera Lokomotive koju je vodio od 2017. do 2021. godine te s njom postigao iznimno zapažen rezultat drugim mjestom u HNL-u u sezonu 2019./2020.

Hrvatski nogometni stručnjak Goran Tomić (46) je pronašao novi klub potpisavši ugovor s prvoligašem Ujedinjenih Arapskih Emirata, Al-Bataehom

Nakon 12 odigranih utakmica u ovosezonskom prvenstvu, Al-Bataeh drži sedmo mjesto prvenstvene ljestvice u prvoligaškom društvu sa 16 osvojenih bodova. 

VIDEO Kako je Modrićev dres postao 'problem'

Podsjetimo, Gorana Tomića se snažno povezivalo s Dinamom i Hajdukom ove sezone kad su Igor Bišćan, odnosno Ivan Leko dobili otkaze, ali su na tim pozicijama angažirani Sergej Jakirović i Mislav Karoglan. 

Tomić je svoju trenersku karijeru započeo još 2011. godine na klupi Šibenika. Mandat mu je trajao do 2013. godine, a nakon toga je nešto više od tri godine proveo u Kini vodivši Beijing Baxy, Tianjin Songjiang i Zheijang Yiteng. 

Nakon svojih iskustava u Kini vratio se u Hrvatsku, gdje je opet vodio Šibenik, potom Istru, a potom ponovno otišao u Kinu gdje je u Shenzhenu bio pomoćnik legendarnom Svenu Goranu Eriksonu. 

VEZANI ČLANCI:

Zatim je 2017. uslijedio još jedan povratak u Hrvatsku, i to na poziciji trenera Lokomotive koju je vodio sve do 2021. godine te s njom postigao iznimno zapažen rezultat drugim mjestom u HNL-u u sezonu 2019./2020.

Nakon sjajnih rezultata s Lokosima tijekom 2021. i 2022. obnašao je dužnost trenera Rijeke, a njegov posljednji angažman bio je također u Ujedinjenim Arapskim Emiratima gdje je od studenog 2022. do lipnja 2023. bio trener Al-Nasra.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije