Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premier liga

Bilića više nema, ali isti problem je tu: WBA upisao već deveti poraz

Sam Allardyce
Foto: Laurence Griffiths/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
20.12.2020.
u 23:33

Hrvatski nogometaš Filip Krovinović nije nastupio za WBA koji je upisao već deveti poraz

Engleski nogometni stručnjak Sam Allardyce, koji je na klupi West Bromwich Albiona naslijedio Slavena Bilića, startao je na novom poslu domaćim porazom od Aston Ville s 0:3.

Villa je povela već u petoj minuti golom Anwara El Ghazija, a u nove probleme WBA je zapao u 37. minuti kada je Jake Livermore zaradio crveni karton.

Martin Atkinson mu je prvotno pokazao žuti karton, ali je nakon provjere engleskom veznjaku pokazao crveni karton. S igračem više, gosti su zabili još dva gola za sigurnu pobjedu, a strijelci su bili Bertrand Traore (84) i El Ghazi (87-11m).

Hrvatski nogometaš Filip Krovinović nije nastupio za WBA koji je upisao već deveti poraz.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar dzambo
dzambo
06:01 21.12.2020.

Kao i sto sam govorio prije ''bezbroj'' puta u WBA-u nije bija problem trener-menadzer NEGO ovakav roster igraca koje je ima Bilic na raspolaganju na pocetku Najace Nogometne lige na svijetu i smjesno je koliko su ''Kinezi'' vlasnici dali Bilicu da pojaca ovaj roster igraca koji je bija ok za II njihovu Ligu ALI NE I za najacu ligu na svijetu...a Bilic im je donio 200 miliona funti sa ulaskom u najacu ligu i to BEZ Play-offa kao predhodni god. kad su gubili i u Play-offu, a Bilic ih je odveo u najacu ligu vec prve godine....i danas se to vidjelo jos vise kad ovakav roster igraca igra i to doma dobili su prvi gol vec za 4 min. iskljucen im je igrac vec nakon 30-tak min. u I polu vremenu uputili su za 90 min. 1 (jedan)udarac na vrata i jedan kraj vrata Aston Ville i imali su posjed lopte 33% ukupno i to doma igrajuci protiv ne M.Citija Celzija i slicnih nego protiv jedne A.Vile i ogromna je razlika bila u borbi za loptu i pokrivanju igraca i prostora od predhodne tekme protiv M.Citija i sad ove....slijedeca tekma je protiv Liverpoola u gostima pa onda Leeds United pa Arsenal moja predvidjanja su 1 ili nijedan bod iz te 3 tekme...i na kraju Bilica bi trebao Arsenal angazirati barem tamo bi imao puno bolji roster igraca i uradio bi puno bolje nego ovaj sad sto je njihov trener.

NE
Nemanadimak
08:42 21.12.2020.

I meni je prva misao bila Arsenal bi morao angazirati Bilica, Bilic je za Sam Allardycea doktor. Bilic je sa ovim igracima izborio Premier Ship!!! Juce se jasno vidjelo kako su i igraci svjesni da nisu za ovaj nivo nogometa. Gallagher koji je u biti dobar igrac juce je bio izgubljen i vise ne razmislja momcadski nego pocinje misliti na sebe i kako pobjeci iz WBA. Sa Bilicem su imali kakvu takvu sansu izboriti opstanak ali ovako nikako, cak im ni to nece pomoci sto su Fulham i Shefild u jako ocajnoj formi.

DM
drazen.muhvic
14:17 21.12.2020.

Znači ovako: Sam je došao pred koji dan, ovo mu prva tekma koju WBA vodi sa klupe i to protiv Ville, koja je jako-jako opasna momčad. I odmah se vidi da on ne valja, da ne zna i da će s njim ispasti iz lige (kao sa Slavenom bi ostali?).??? A ne postavljate pitanje kakvu mu je momčad ostavio ispodprosječni gitarista i još lošiji nogometni stručnjak, koliko je pripremljena fizički i psihički za Premiership? Koliko ih je svojim defetizmom i kmečanjem za pojačanjima unazadio i obezvrijedio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije