Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Brekalo donio pobjedu Wolfsburgu, United zatrpao Leeds sa šest komada

Josip Brekalo
Foto: Tim Groothuis/DPA/PIXSELL
1/3
20.12.2020.
u 21:19

U ranije odigrnom susretu Leicester City je na gostovanju pobijedio Totenham sa 2:0 probivši se na drugo mjesto ljestvice

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo donio je pobjedu Wolfsburgu nad Stuttgartom (1:0) u 13. kolu Bundeslige. Pogodak odluke je zabio u 49. minuti, a bio je to njegov drugi bundesligaški gol ove sezone. 

Brkalo je iz igre izašao u 60. minuti, Marin Pongračić je bio na terenu do 73. minute, dok je Borna Sosa igrao za Stuttgart do 81. minute.  Wolfsburg je sada četvrti sa šest bodova manje od vodećeg Bayerna.  

U drugoj utakmici dana Freiburg je s 4:1 pobijedio Herthu. 

U susretu 14. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United je na Old Traffordu pobijedio Leeds United čak 6:2 skočivši na treće mjesto ljestvice.

Golove za Crvene vragove zabili su McTominay (2,3), Bruno Fernandes (20, 70-11m), Lindelof (37) i James (66), dok su za goste zabili Cooper (41) i Dallas (73).

Bila je to peta pobjeda Uniteda u posljednjih šest ligaških kola.  

U ranije odigrnom susretu Leicester City je na gostovanju pobijedio Totenham s 2:0 probivši se na drugo mjesto ljestvice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije