Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJE

Bayer opasno zagrizao za Jedvaja, došli su po njega u Romin kamp

'Tin Jedvaj foto: Luciano Rossi'
05.06.2014.
u 19:48

- Zainteresirani smo za njega jer je jako talentiran. Zato nam ne smeta što prošle sezone nije previše nastupao za Romu - rekao je Voeller.

Sportski direktor Bayera iz Leverkusena Rudi Voeller stigao je u trening kamp Rome kako bi pokušao dovesti u klub 18-godišnjeg Tina Jedvaja, čime su se glasine o željama njemačkog kluba pokazale točnima.

- Zainteresirani smo za njega jer je jako talentiran. Zato nam ne smeta što prošle sezone nije previše nastupao za Romu. Nadam se da ću napraviti dobar posao, kojim će svi biti zadovoljni - izjavio je Voeller, kojeg se ranije ovaj tjedan povezivalo s Jedvajem, ali tad je bila riječ o posudbi.

Mladi hrvatski branič prošlog ljeta prešao je iz Dinama u Romu, ali skupio je samo dva nastupa i zato želi napustiti klub, a Leverkusen bi mogao biti prilika koju je čekao.

>> Bayer želi Jedvaja, Völler poručuje: On je zanimljiv igrač

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Viking1
Viking1
19:55 05.06.2014.

Nek ode u Bayer slabi su sa stoperima igrat će 100% u prvih 11 , Spahić i Toprak nisu neke klase . Obrana Bayeru najslabiji dio

SA
SI aka SI
11:55 06.06.2014.

da je bilo pameti, danas bi bio u Brazilu

BO
bosutska
20:18 05.06.2014.

Koje lazi, da zaboravio sam iduci mjesec Papa me proglasava Svetim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije