Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUP KRALJA

Barcelona i Rakitić osvojili trofej na oproštaju od Luisa Enriquea

Foto: Reuters
27.05.2017.
u 23:27

Ovo je bila posljednja utakmica Luisa Enriquea na klupi Barcelone, ali i posljednji susret na Vincente Calderonu.

Barcelona je sezone završila osvajanjem trofeja. Katalonci su na Vincente Calderonu svladali Alaves s 3:1 i osvojili Kup kralja.

Barcelonu je u vodstvo doveo Messi koji je u 30. minuti s vrha šesnaesterca lijepo zabio nakon dodavanja Neymara. Samo tri minute kasnije Hernandez je sjajno pogodio iz slobodnjak za izjednačenje.

Ipak, Barcelona je odmor otišla s prednošću. Gomes je s desne strane pronašao Neymara na drugoj vratnici kojem nije bio problem pogoditi praznu mrežu. 

1/8

Konačni rezultat postavio je Paco Alcacer u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena. Ivan Rakitić odigrao je čitavi susret za Barcelonu.

Dodajmo i da je ovo bila posljednja utakmica Luisa Enriquea na klupi Barcelone, ali i posljednji susret na Vincente Calderonu. Atletico će od iduće sezone igrati na novom stadionu, dok će se stari srušiti.

PSG osvojio Kup Francuske

PSG je u finalu na Stade de Francu pobijedio Angers autogolom Isse Cissokha u 90. minuti utakmice.

Parižani su tako postali najuspješniji klub u povijesti ovog natjecanja s 11 naslova.

Komentara 1

KU
kupatilo
00:24 28.05.2017.

A sve ovo popratili ste ankom mrak.Trebanam svjetlo dostanam je tame.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije