Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Chelsea, Celtic i Partizan jure po duplu krunu

Chelsea
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
27.05.2017.
u 07:00

Danas će se znati osvajači u Engleskoj, Španjolskoj, Francuskoj, Srbiji, Škotskoj.

U većini zemalja nogometna su prvenstva gotova ili odlučena, zanimljivo je tek u natjecanjima kupa koja su stigla do finala.

Danas će se znati osvajači u Engleskoj, Španjolskoj, Francuskoj, Srbiji, Škotskoj. Duplu krunu pokušat će uzeti Celtic s Jozom Šimunovićem koji u finalu igra s Aberdeenom, kao i Chelsea koji će se sučeliti s Arsenalom, a Partizan protiv Crvene zvezde.

PSG je ostao bez naslova pa će utjehu potražiti u kupu protiv Angersa našeg Matea Pavlovića, kao i Barcelona s Rakitićem koja u finalu na Vincente Calderonu igra s Alavesom. 

Komentara 1

BE
beli444
09:42 27.05.2017.

drago mi je da je u prvom planu partizan, vjerno služenje srpskom gazdi isplatit će vam se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije