Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveća ovog ljeta

Sprema se spektakularna nogometna razmjena u kojoj je hrvatski igrač!

Hrvatska nogometna reprezentacija, Ivan Perišić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
27.05.2017.
u 09:01

Navodi se i da klubovi moraju biti brzi ako žele postići dogovor oko ove zamjene jer za obojicu igrača zainteresirani su i drugi velikani koji se neće lako predati

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša Ivan Perišić ovoga će ljeta najvjerojatnije promijeniti klub. Naime, za njega su zainteresirani brojni europski velikani koji su spremni ponuditi pravo bogatstvo, a s druge strane Inter ga je spreman prodati jer ionako mu financijski fair play predstavlja veliki problem.

Prema najnovijim informacijama, za Perišića je jako zainteresiran PSG, a posljednje što je spreman ponuditi jest velika razmjena koja bi, ako se dogodi, mogla biti i najveća u ovom prijelaznom roku. Naime, francuski klub uzeo bi hrvatskog reprezentativca, a prema Milanu bi poslao sjajnog Argentinca Angela di Mariju.

Tu vijest donosi Corriere dello Sport te piše kako se njihov tehnički direktor Walter Sabatini već sastao i razgovarao s Di Marijinim agentom Pablom Sabbagom. Problem je u tome što Di Maria u PSG-u zarađuje čak 9 milijuna eura godišnje, dok je Perišić na 3 milijuna pa čelnici Intera pokušavaju nagovoriti Argentinca da smanji potraživanja. Oni su mu spremni ponuditi četverogodišnji ugovor koji mu jamči 6.5 milijuna eura po sezoni.

Navodi se i da klubovi moraju biti brzi ako žele postići dogovor oko ove zamjene jer za obojicu igrača zainteresirani su i drugi velikani koji se neće lako predati. Tako se za Di Mariju zanimaju Barcelona i Juventus, dok je za Perišića najviše zagrizao Manchester United. Joseu Mourinhu iznimno se sviđa hrvatski nogometaš i njega je istaknuo kao jednu od glavnih meta u ovom prijelaznom roku. Za njega je spreman ponuditi čak 50 milijuna eura.

Sve u svemu, pred Perišićem je burno ljeto u kojem će zasigurno promijeniti sredinu, a njegov transfer bit će uvjerljivo hrvatski rekord. Prema podacima Transfermarkta zasad je najveći naš transfer onaj Matea Kovačića kojeg je madridski Real platio 31 milijun eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije