Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat velikana

Barcelona i Chelsea bore se za Perišića: 'Moguće je da on potpiše'

Ivan Perišić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
12.08.2017.
u 17:34

- Perišić je jako dobar igrač i možda bi mogao igrati u sredini ili na desnoj strani. Pitanje je samo hoće li ga Inter pustiti

Ivan Perišić ima zaista turbulentno ljeto, za njega se bore najveći svjetski rivali. Iako ga Inter ne želi prodati, svjestan je da ne može zadržati nezadovoljnog igrača pa onda za njega traži 55 milijuna eura da barem ostvari dobar profit.

Hrvatski reprezentativac trenutačno je na radaru tri velikana - Manchester Uniteda, Barcelone i Chelseaja!

Jose Mourinho javno je priznao kako želi Hrvata na Old Traffordu, ali natezanje s Interom traje već mjesecima i prema najnovijim informacijama taj transfer sve je dalje od realizacije. I kad se činilo da će sve propasti te da će Inter s njim produljiti ugovor, u priču se uključila Barcelona. 

Katalonci traže zamjenu za Neymara, a prvi izbor za trošenje golemog novca im je Coutinho, a nakon njega Dembele. Međutim, kako ih njihovi klubovi ne žele pustiti, španjolski i talijanski mediji pišu da se sve više spominje Perišić. Barceloni 55 milijuna eura ne predstavlja veliki problem i ako u sljedećih tjedan dana ne uspiju smekšati Liverpool i Borussiju Dortmund, krenut će u akciju dovođenja jednog od najboljih hrvatskih nogometaša.

Ivan Perišić
1/10

Međutim, i tu će morati biti brzi jer danas se pojavila informacija da ga želi i Chelsea. Engleski mediji tvrde da njihov prvak želi igrača Intera, a to je potvrdio i njihov bivši napadač Hernan Crespo.

- Da, postoji mogućnost da Chelsea dovede Perišića. No, on igra na lijevoj strani gdje igraju Eden Hazard i Marcos Alonso. Perišić je jako dobar igrač i možda bi mogao igrati u sredini ili na desnoj strani. Pitanje je samo hoće li ga Inter pustiti", rekao je Crespo.

Komentara 1

LA
Lazov
03:29 13.08.2017.

Ide on u Novi Pazar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije