Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže kod Rakitića?

Bomba iz Španjolske: Barcelona pregovara s Perišićem!

Ivan Perišić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
11.08.2017.
u 18:30

Veliki zaplet mogao bi se dogoditi ako se točnim pokažu informacije s kojima raspolaže Tancredi Palmeri, talijanski stručnjak za transfere.

Već nekoliko mjeseci sasvim je neizvjesno gdje će Ivan Perišić nastaviti karijeru. Činilo se da je njegov prelazak u Manchester United gotova stvar, no pregovori s Interom zapeli su zbog visoke cijene koju su izvijesili Talijani - 50 milijuna eura.

Posljednjih dana najčešće se moglo pročitati kako Inter želi zadržati Perišića te da mu nudi novi ugovor.

A veliki zaplet mogao bi se dogoditi ako se točnim pokažu informacije s kojima raspolaže Tancredi Palmeri, talijanski stručnjak za transfere. On naime tvrdi da je Barcelona kontaktirala Perišićeva menadžera.

Katalonci traže zamjenu za Neymara i kao prve opcije odabrali su Ousmanea Dembelea iz Borussije Dortmund ili Phillipea Coutinha iz Liverpoola. Španjolski mediji navode da je Barcelona spremna platiti i više od 100 milijuna eura pojedinačno za svakog navedenog igrača.

No, ako ne realiziraju niti jedan od tih transfera okrenut će se Perišiću, pišu Španjolci, te dodaju da bi on bio i jeftiniji odabir.

Komentara 2

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
20:20 11.08.2017.

Bomba??? Opet terorizam? Pa dokle??!! Ajmo svi stavit Španjolske zastave na portale-profile!

ŠK
Škarpina
15:58 12.08.2017.

To bi bilo lijepo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije