Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i Repeša razočaran

Anzulović: Sramota! Ovako se ne bori za hrvatski grb!

Hrvatska košarkaška reprezentacija, Španjolska, Eurobasket (1)
Hrvoje Jelavić/Pixsell
04.09.2013.
u 20:00

– Ispričavam se navijačima što nismo bolje odigrali, nemamo se pravo predati kao što su to igrači napravili u posljednjoj dionici igre

Jasmin Repeša, izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, nakon debakla protiv Španjolske razočaran je došao u HTV-ov studio.

– Ispričavam se navijačima što nismo bolje odigrali, nemamo se pravo predati kao što su to igrači napravili u posljednjoj dionici igre – rekao je Repeša i dodao:

– Bolje da je jedan igrač pucao pet puta pa sve promašio, nego da naših pet igrača promašuje čiste šutove i gubi na samopouzdanju.

Hrvatska sutra igra protiv Gruzije.

– Nemamo pravo pasti u apatiju. Protiv Gruzije ćemo na terenu pokazati da smo favoriti. Na papiru jesmo. Moramo se oporaviti mentalno i fizički i odigrati najbolje što možemo – dodao je izbornik.

Nakon što je Repeša otišao, svoj stav izrekao je i stručni sukomentator Dražen Anzulović.

– Zar se ovako bori za Hrvatsku?! Ne, ovako se sigurno ne bori za hrvatski grb! Razočaran sam jer tako se ne igra pred toliko naše publike koja ih je danas bodrila u Sloveniji – ljutit je bio Anzulović.

>>Hrvatska u prvom kolu izgubila od Španjolske sa 28 razlike

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije