Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavljuju pobjedu

Antolić: Ma kakav Celtic Park, teže nam je igrati na Poljudu

Domagoj Antolić, GNK Dinamo (1)
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
30.09.2014.
u 10:39

- Nakon nekoliko dobrih utakmica i igara došao nam je dvoboj u kojem nismo bili pravi, u kojem nismo iskoristili svoje prilike.

Remi protiv Slaven Belupa u Koprivnici već je zaboravljen, Dinamo se okreće novom europskom ispitu. U prvom kolu Europske lige pala je rumunjska Astra 5:1, a sad slijedi gostovanje u Glasgowu i utakmica protiv Celtica.

- Bit će to dobra utakmica, svi su dvoboji u Europi zahtjevni i teški. Ako ćemo biti na razini naših posljednjih igara, izuzev Slavena Belupa, pa ako pokažemo što realno svi od sebe očekujemo, imamo se pravo nadati dobrom rezultatu, rekao je Pinto za Goal.

A pozitivan rezultat u Škotskoj za vas je...

- Pobjeda! Kažem, prema onome što pokazujemo u posljednje vrijeme, kako igramo i djelujemo na terenu, za nas je pozitivan rezultat pobjeda! Ali, naravno te tvrdnje trebamo pokazati i na travnjaku, ne samo pričati po medijima.

Domagoj Antolić u sjajnoj je formi, zaslužio je i poziv u reprezentaciju, a u Koprivnici je bio kapetan Dinama.

- Nakon nekoliko dobrih utakmica i igara došao nam je dvoboj u kojem nismo bili pravi, u kojem nismo iskoristili svoje prilike. Sada ćemo se u miru dobro pripremiti za Celtic, proučiti njihove mane i vrline. Sigurno da je to dobra momčad bez obzira što su očito u nekakvom laganom padu. Mi idemo tamo po pozitivan rezultat. Atmosfera na Celtic Parku? Ne, nema razloga za brigu. Mi smo već nekoliko puta pokazali da u vrućoj atmosferi dobro igramo. A sumnjam da će nam na Celtic Parku biti vruće, kako to zna biti na Poljudu ili Kantridi.

>>Više izjava pročitajte na portalu Goal.com

>>Zambata i Gračanin putuju s plavima u Glasgow

Komentara 3

SP
splitskodite1976
11:35 30.09.2014.

Na Poljudu s one strane marjana.....th1950

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije