Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

Ante Pavić osvojio je svoj prvi turnir iz kategorije Challengera

Ante Pavić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
25.09.2017.
u 00:27

Tereza Mrdeža nije se uspjela okititi sedmim naslovom u karijeri, u finalu je poražena od Andree Gamiz (Ven) sa 7:5, 5:7, 2:6.

ATP Challenger u Columbusu (SAD), finale

Ante Pavić osvojio je svoj prvi turnir iz kategorije Challengera nakon što je u finalu pobijedio Britanca Jamesa Warda sa 6:7 (11), 6:4, 6:3. Ogulinac je prije tri godine bio je 132. tenisač na svijetu, ali su ga mononukleoza i problemi s ozljedama vratili na početak. Sad se vraća u vrh, ovaj će mu uspjeh donijeti napredak od 134 mjesta i dolazak na 291. poziciju.

ATP turnir u St. Peterburgu, finale:

Pobijedivši u finalu Talijana Fabija Fogninija sa 3:6, 6:4, 6:2, Damir Džumhur osvojio je svoj prvi ATP naslov, ali ujedno i prvi za Bosnu i Hercegovinu. 

WTA turnir u Taškentu (Uzbekistan), kvalifikacije: 

Jana Fett još jednom je bila uspješna u kvalifikacijama. U završnom joj je krugu Turkinja Ipek Soylu predala meč nakon što je naša tenisačica povela s 3:0 u gemovima.

ATP turnir u Chengduu (Kina), kvalifikacije:

Mate Pavić će prvi put nakon 2015. godini zaigrati u glavnom ždrijebu nekog ATP turnira. U završnom krugu kvalifikacija pobijedio je Kineza Xiu sa 6:4, 7:6 (8). 

ITF turnir tenisačica u St. Margheriti di Pula (Italija), finale:

Tereza Mrdeža nije se uspjela okititi sedmim naslovom u karijeri, u finalu je poražena od Andree Gamiz (Ven) sa 7:5, 5:7, 2:6.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije