Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER JE ZADOVOLJAN

Ante Čačić: Nismo im smjeli dopustiti da se vrate nakon 2:0, sada je sve otvoreno

Razgrad: GNK Dinamo i PFC Ludogorets u prvoj utakmici 3. pretkola UEFA Liga prvaka
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/7
02.08.2022.
u 23:03

- Mi smo nakon 2:0 trebali iskoristiti to vodstvo, biti mirniji, bolje čuvati loptu, nismo to činili i vratili su se u igru nakon tog gola. Na kraju, moramo biti zadovoljni.

Trener Dinama Ante Čačić prokomentirao je pobjedu nad Ludogorecom (2:1) u Bugarskoj u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka.

- Rekao sam u najavi da ćemo nastojati doći do dobrog rezultata, rekao sam da rezultat može otići na obje strane. Radi se o jako dobrim ekipama, Ludogorec je to pokazao. Mi smo na kraju došli do zaslužene i vrijedne pobjede, ponavljam, ništa nije gotovo. Vidjeli smo jako dobar Ludogorec koji se nakon dva primljena gola vratio u utakmicu. Napravili su nekoliko dobrih stvari, ali u tome smo im i mi olakšali. Moramo dobro analizirati ovu utakmicu i za osam dana biti bolji kako bi ovu pobjedu potvrdili - rekao je Čačić, prenose 24sata.

Ludogorec je proigrao nakon gola koji ide na dušu Dominika Livakovića.

- Bili su baš opasni na terenu koji im odgovara, u ovom ambijentu. Bili su tečni u igri, rastrčani, raznovrsni u završnici, imali su puno pokušaja izvana. Stvorili su neke prilike unutar 16 metara. Pokazali su da se radi o kvalitetnoj ekipi. Mi smo nakon 2:0 trebali iskoristiti to vodstvo, biti mirniji, bolje čuvati loptu, nismo to činili i vratili su se u igru nakon tog gola. Na kraju, moramo biti zadovoljni. Za osam dana moramo biti puno bolji, mirniji, staloženiji i onda ćemo nadam se biti efikasniji i potvrditi ovu pobjedu - rekao je Čačić.

Što Dinamo treba popraviti?

- E pa to ne smijem javno iznositi ono što vidim. To su stvari koje ću nastojati kroz treninge i razgovore korigirati, ali da ima prostora za napredak, to je evidentno - rekao je Čačić.

>> Pogledajte komentare navijača Dinama nakon remija sa Shkupijem

Komentara 4

Avatar Darlboro2
Darlboro2
06:57 03.08.2022.

Eto, i Čačić sam kaže da nije bilo dobro...

FR
freeshooter
23:26 02.08.2022.

Da...trebao se tada napraviti još jači presing i pritisak prema naprijed...imali smo ih u knock downu, a povukli smo se, nama ne paše igra u kojoj se branimo...mi znamo napadati, to činimo najbolje, i to treba raditi...u Zagrebu od prvee krenuti po gol, pa onada po još jedan gol...ale ale dinamo ale...

SM
smatokov
12:28 06.08.2022.

E moj Čačiću pa nije se Ademi sam vratio Livakoviću u krilo, ti si zatvarao utakmicu već u 15 min.ludost za ne povjerovati a bili su spremni za jos par komada, a dao si im da prodišu i vrate se.. To je neznanje nogometa i tu se vidi da te vrijeme pregazilo i da nisi trener za dinamo, zato Ante vrijeme je odlazi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije