Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Hamburg:

Ana Konjuh u 2. kolu poražena od Talijanke Errani

In the final match of the WTA tournament in the second set, Ana Konjuh (Croatia) handed over the match to Paula Badosa (Spain).U finalnom mecu WTA turnira u drugom setu Ana Konjuh (Hrvatska) predala je mec Pauli Badosi (Spanija).
A.K./PIXSELL
08.07.2021.
u 17:13

Bio je to njihov treći međusobni susret, svi su se dogodili ove godine, a po drugi puta je slavila Errani

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh je u 2. kolu WTA turnira u Hamburgu u četvrtak poražena od Talijanke Sare Errani sa 6-7 (5), 3-6 poslije sat i 33 minute igre. 

Konjuh (WTA-129) je prva izgubila servis što je omogućilo Talijanki da povede 3-0, ali Dubrovčanka je sa dva uzastopna breaka došla do vodstva 6-5, te je servirala za prvi set. No, glatko je izgubila svoj servis, a set je otišao u tie-break, koji je također pripao Sari Errani (WTA-105).

Početkom drugog seta sličan scenario, Konjuh dva puta uzastopce gubi servis i Errani vodi 3-0. Hrvatska tenisačica uspjela je vratiti jedan break i doći na 2-3, ali joj je onda opet popustila koncentracija i Talijanka Errani je komotno dobila meč. 

Bio je to njihov treći međusobni susret, svi su se dogodili ove godine, a po drugi puta je slavila Errani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije