Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVAN PORAZ

Alaves šokirao Atletico, Simeone dao Vrsaljku gotovo 20 minuta na travnjaku

LaLiga - Deportivo Alaves v Atletico Madrid
VINCENT WEST/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
25.09.2021.
u 17:31

- Ne volim ekipe koje puno gube, jer će jednog dana pobijediti. I nažalost taj dan je došao upravo danas.

Španjolski prvak Atlético Madrid doživio je prvi prvenstveni poraz izgubivši u 7. kolu na gostovanju kod fenjeraša Alavesa 0:1, te je ostao drugi s dva boda manje od Real Madrida, koji navečer ugošćuje Villarreal.

Na malom stadionu Mendizorroza, u Vitoria-Gasteizu, španjolski prvak priznao je prvi neuspjeh u sezoni, tri dana prije važnog putovanja u Milan u utorak u Ligu prvaka.

Baskijska momčad povela je već u 4. minuti zahvaljujući golu glavom kapetana Victora Laguardie nakon kornera kojeg je izveo Rubern Duarte, a to je iznenađujuće bio i jedini gol na utakmici.

Colchonerosi su rijetko prijetili golu Alavésa, koji na zadnje četiri utakmice nije zabio gol.

Šime Vrsaljko ušao je u 74. minuti kod Atletica.

- Alavés je u obrani igrao izvrsno. I sami smo dobili mnogo utakmica igrajući na način koji je danas igrao Alaves, a ovakvu obranu treba nagraditi pobjedama. I ne volim ekipe koje puno gube, jer će jednog dana pobijediti. I nažalost taj dan je došao upravo danas - kazao je trener Atletica Diego Simeone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije