Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBIJENA ŽALBA

Suarez: Nisam ugrizao namjerno! FIFA: Vidi se da je bilo s namjerom!

Suarez Chielini
Reuters (Ilustracija)
28.06.2014.
u 16:52

- Hvala vam na podršci koju primam. I moja obitelj i ja to jako puno cijenimo - rekao je Suarez.

Luis Suarez izbivat će četiri mjeseca s nogometnih travnjaka i neće moći pomoći svom Urugvaju u susretu osmine finala protiv Kolumbije, što je velik udarac za njegovu reprezentaciju, a da je sve prenapuhano i nepravedno rekao je sjajni napadač i sam.

- Ni na koji način se to nije dogodilo onako kako je opisano, kao ugriz ili namjera da ugrizem - napisao je u pismu disciplinskoj komisiji Fife, a potom se na Twitteru zahvalio navijačima:

- Hvala vam na podršci koju primam. I moja obitelj i ja to jako puno cijenimo. Hvala vam što ste na mojoj strani i želim sve najbolje mojim suigračima protiv Kolumbije.

No FIFA je bila neumoljiva i vrlo brzo i strogo odgovorila na pismo koje je primila.

- Nema šanse da se dogodilo onako kako ste napisali jer se vidi da je ugriz bio s namjerom - stoji u odgovoru sedmorice članova Komisije.

>> Suarezu skandirali pred kućom, Tabarez zbog kazne napustio Fifinu komisiju

>> Chiellini: Kazna Suarezu je pretjerana, moje misli su s njegovom obitelji

Ključne riječi

Komentara 1

RA
rafael13
20:31 28.06.2014.

Sada bi ga još trebalo kazniti jer laže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije